Buna! Gramatical, textul e corect, iar pentru priul short exprimarea e chiar buna. Nu ai lasat alineate. Cat despre continut, te-ai pierdut in detalii minore, iar conflictul principal nu starneste chiar atat de mult interes. Imi place modul in care relatezi, mai jucaus, asa. In plus, ar trebui sa te hotarasti pe un sfarsit
Frumoasă povestioară, am citit-o cu plăcere plus ca mi-a mai descrețit puțin fruntea. Ai un blog de povești sau ceva? Mai făcut curios.
Mulțumesc. Nu, încă nu m-am apucat de așa ceva, dar când o să mă mai perfecționez poate o să încropesc și un blog
(G) -Pai, batelii, calcase cololate, un nenea cu platonu mul-
(B) -Pai, batelii, calcase cololate, un nenea cu platonul
(G) Vârfurile urechii îmi pulsează înroșite și mă simt penibil cum îmi contorsionez tot corpul de parcă aș fi un păianjăn cu picioar rupte.
(B) Vârfurile urechii îmi pulsează înroșite și mă simt penibil cum îmi contorsionez tot corpul de parcă aș fi un păianjăn cu picioare rupte.
(G) Casiera se uită peste umărul ăluia cu ditamai încruncătura și scutură din cap nemulțumită.
(B) Casiera se uită peste umărul ăluia cu ditamai încruntătura și scutură din cap nemulțumită.
(G) -Aș vrea niște pulpe de curcan. Și gâturi, dacă aveți.
(B) -Aș vrea niște pulpe de curcan si gâturi, dacă aveți.
G-gresit
B-bine
In rest este bine, bafta in continuare, tine-o totasa.
Mulțumesc pentru răspuns. Sunt bune aceste sublinieri, deși la ultima prefer versiunea mea, deoarece încerc să surprind pauza pe care o face personajul, cum adaugă cerința aia de parcă aproape ar fi uitat.
Numepublicuserneim întreabă: