Cartea ''Capitan la cincispezece ani,, de Jules Vern O sa studiezi aceasta poveste la scoala
Păi ...eu am citit o carte care mi-a placut foarte mult ''Tarâmul fanteziei Năroade,, sau ''Ce poţi face cu două cuvite,, si una mai sensibila ''Singur pe lume,,
P.S. Sper să le încerci si sa-ti placă.
Merit fundiţa?
Pai sunt :capitan la 15 ani, comoara din insula, elevul dima dintr-a 7-a (este foarte frumoasa), baltagul,contele de monte cristo,moara cu noroc,chemarea strabunilor,ion,teatru de caragiale, rapit de pirati, roanul adolescentului miop, enigma otiliei, crima din orien express, 10 negrii mititei, martorul mut, shogun
Legendele Olimpului o sa te intrebe la istorie intr-una de ea.
Enigma Otiliei te ajuta la literatura.
Pe tastatura calculatorului nu este aceasta litera si eu nu am cerut sfaturi(de gramatica). Daca nu ai inteles intrebarea iti sugerez sa o recitesti!(apropo "esentiala" :d )
Bună.
- Moara cu noroc
- Enigma Otiliei
- Moromeţii
- Casa cu aburi
- Mara
- Baltagul
- Ion
- Căpitan la cincisprezece ani
- Romanul adolescentului miop
- O scrisoare pierdută
PS - Da, nu sunt întocmai cărţi, însă sunt lecturi care îţi vor fi de folos mai târziu, mai ales la examenul de Bacalaureat.
Pa-pa.
V. Hugo-Mizerabilii
Dickens-Mariile sperante
Tolstoi-Anna Karenina
Flaubert-MADAME bOVARY
Dostoieski-Idiotul
Inteleg ca nu este acea litera pe tastatura, dar nu se scrie "Ami" ci "Imi", daca nu ai diacritice.Am facut o precizare ca pe viitor sa nu mai fii corectata de cineva ci sa stii singura.
DeProfundis99 întreabă:
Numepublicuserneim întreabă: