anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As vrea sa imi cumpar cartea cei 3 muschetari, insa am o nelamurire am vazut ca mai are continuari " dupa 20 de ani " si " Vicontele de Bragelone ". Astea 3 fac toate parte din seria cei 3 muschetari sau mai sunt care sa continuie seria?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

"Cei trei muschetari" e carte de sine stătătoare. "După douăzeci de ani" e pur şi simplu o continuare. Iar Vicontele de Bragelone e o serie de mai multe volume, eu o am în 6, care nu prea are legătură cu primele două cărţi, pentru că urmăreşte alte personaje, care erau secundare în celelate.
Oricum, nu recomand Vicontele de Bragelone. Nu arunca banii aiurea. Dacă ţii neapărat să o citeşti, caut-o la bibliotecă.

4 răspunsuri:
| stlucian a răspuns:

Continuarea e "Dupa 20 de ani " si "Vicontele de Bragelonne" (in franceza Vicomte de Bragelonne) este al treilea si ultimul roman despre aventurile lui D Artagnan si ale muschetarilor, el fiind publicat in anul 1848 de Alexandre Dumas tatal.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Fiecare cu parerea lui, mie imi place sa stiu cand citesc o carte sa ii stiu inceputul si sfarsitul. Imi place sa duc lucrul la bun sfarsit, la fel si cu cartile big grin

| Cameliapantiru a răspuns:

Trilogia "muschetarilor" a lui Alexandre Dumas este alcatuita doar din "Cei trei muschetrai", "Dupa douazeci de ani" si "Vicontele de Bragelone". Tot de Alexandre Dumas iti recomand sa citesti si "Contele de Monte-Cristo"(nu are legatura cu seria la care ai facut tu refreire), care este, in opinia mea, cel mai frumos roman al scriitorului francez. Lectura placuta si o seara faina iti doresc!

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Şi eu le-am citit pe toate oricum, dar din respect pentru Dumas şi nimic mai mult.
Lectură plăcută!

Întrebări similare