Mie personal Lolita de Vladimir Nabokov.
Cica e o poveste de dragoste, dar mie mi s-a parut jurnalul unui pedofil de vreo 30-40 de ani care era atras sexual de fete de pana la 14 ani ( deoarece cu iubita sa din copilareie care a murit si avea vreo 13 ani, a avut prima relatie sexuala) si cu unele a avut relatii sexuale. M-am chinuit sa citesc 50 de pagini deorece se zice ca e super romanul, dar mi se facea greata sincer, asa ca nu am mai citit.
Acum nu am de unde sa stiu daca chiar e super romanul, dar doar alea 50 de pagini mi-au fost de ajuns.
Si eu m-am plictisit la Rosu si Negru.
A fost cea mai oriblia carte din viata mea. Cred ca dupa 100 de pagini am renuntat la ea. M-a dezamagit. Titlul mi se parea atat de interesant.
Cam asa am patit si eu. Mi-a recomandat-o cineva, dar a fost o dezamagire.
Si eu care voiam sa o citesc.O am de la Adevarul.Acum am aflat ca nu meritaFaceam o greseala.Nu promite nimic cartea nu?
Eu stiu, incearca! Dar e cam monotoana, actiunea curge greu. Daca o ai in bibliotea poti incerca sa o citesti, vezi daca iti place, gusturile difera. Unora le-a placut.
Moartea Regelui Arthur - Thomas Malory
Jesus...cartea aia a fost... ferească Sfântu.
În primul' rând că nu e vorba de Moartea Regelui ci de naşterea şi viaţa lui. Apoi că e scris în stilul "Sir x a căzut de pe cal, apoi Sir y i-a adus alt cal, apoi Sir x a căzut iarăşi de pe cal, apoi Sir z a lovit capul lui Sir m" şi tot aşa.
Acţiunea e atât de grăbită, că acuma un personaj intra în scenă, se dădeau date despre el, familia lui, aspectul fizic, şi pe următoarea pagină murea.
A fost groaznic. Am dus două volume cu mine la ţară, şi mi-a venit să îmi bag o foarfecă în ochi. Nu le-am citit niciodată complet. Deşi mă pasionează legendele Arthuriene. Poate c-ar trebui să caut varinta în engleză...
In cautarea timpului pierdut de Marcel Proust, 3 intr-o barca de Jerome K.Jerome..iar mandrie si prejudecata de Jane Austen pur si simplu nu mi-a placut.
De obicei cărți din astea anonime de care nu prea se aude (cu un motiv destul de bun, se pare) sau acum o groază de vreme, pe când eram o puștană neștiutoare, mi-a plăcut ceva carte cu vampiri cu chestii fantastice, dar când să încerc altele de gen, eram complet dezamăgită. Era doar o altă poveste pentru fani "twilight". Să nu mai spun că era incredibil de superficial scrisă. Morala este să citești cărți serioase, care te învață ceva.
DA. O carte care nu mi-a placut este OMUL OBSEDAT DE CARTI de Allison Hover.
O alta ar fi SA STAM DE VORBA FARA CATALOG de Mircea Santimbreanu
cristinamg întreabă:
Desh întreabă: