Cartea preotului Constantin Sarbu Lacrimă si har
In viata acestui preot scrisă de formula AS e un moment in care el se intalnește cu Matilda.
Pentru acele cateva randuri merita citită.
Robinson Crusoe
E despre un personaj ce calatoreste cu vaporul, dar din cauza unei furtuni puternice, nava se scufunda si omul nostru ajunge in pozitia de naufragiat pe o insula pustie, unde este nevoit sa se descurge singur.
Romanul e scris in 1719 si este considerat primul roman scris in limba engleza.
Prin ochii ei de Sarah Pinborough, a fost prima carte citită în care binele nu a câștigat.
Da! Prima carte citita de mine in clasa a III-a: Marile sperante de Charles Dickens. Au fost si alte carti care mi-au placut si le-am citit pe nerasuflate, dar asta mi-a ramas in minte pana astazi ca cea mai buna.
Nu am o carte preferata, sunt prea multe care mi-au placut. Una din ele ar putea fi 1984. Cu toate situatiile absurde, cu schimbarea constanta a istoriei si a cuvintelor, cu subjugarea totala a unei societati, pe cat de neralista pare, pe atat de aproape de realitate este. Daca te gandesti la perioada comunista din Romania sau la situatia actuala din Coreea de Nord, cartea este foarte aproape de realitate, de ce s-a intamplat in trecut si s-ar putea intampla oricand in viitor.
A ta care este?
Miss peregrine! Supeeerbaa! Deci o recomand cu tot dragul este o poveste cu totul și cu totul impresionantă și interesantă! Succes la căutat!
Professional JavaScript for Web Developers - Matt Frisbie, nu m-a impresionat profund că nu prea e genul ăla de carte dar fiind singura carte citită m-a ajutat foarte mult.
Cand cei doi devin una, Ioachim Parr, daca te intereseaza viata-n doi o poti citi, cuprinde foarte multe chestii interesante pe care un om daca le stie inainte sa faca un pas, gen casatorie, relatie, etc l-ar ajuta mult.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: