Nu e deloc interesanta. M-a tot batut la cap mama s-o citesc dar mie nu mi-a placut deloc.
Da, e foarte interesanta. Sincer are anumite pasaje care m-au facut sa plang, e o carte care te sensibilizeaza, te deschide si iti arata/dovedeste adevarate valori morale dupa care sa te ghidezi in viata. Pe mine m-a impresionat Tom prin credinta lui in Dumnezeu, prin faptul ca luptat pentru bine si nu a renuntat la asta nicio clipa. Merita citita!
Depinde de varsta dar sa stii ca e buna daca vrei sa cunosti viata unui sclav ceva mai intelept. Poate e cam dur dar cred ca se potriveste mai bine pentru o lectura de iarna decat pentru o vacanta de vara.
Gasesti ceva rezumate pe net dar nu se compara cu a citi cartea. Daca merita citita tu hotarasti dupa primele 30-50 pagini dar daca vrei parerea mea, DA merita citita.
In ziua de stazi,cand copiii,si adolescentii,stau numai pe net,facebook,etc., ar putea sa numai fie convingatoare, dar acest gen de carti, iti dezvolta spiritul de aventura, pe care multi nu il mai au.recomand aceasta carte, dar daca dupa 3 pagini citite, nu esti interesat de ea...este pierderea ta.bafta!
Eu am citit cartea acum vreo doi ani si a fost trista... era vorba despre un negru care devine sclav si care crede in Dumnezeu, dar poate tie iti va placea mie sincer mi-a placut cartea
NICKSOOO întreabă:
RoxanaCaplan întreabă:
CyberDune28 întreabă: