Ce intelegi tu prin "complicat de citit"? Ce naiba poate fi complicat intr-o insiruire de cuvinte?
Iti recomand orice carte de Agatha Christie, seria Maigret scrisa de Georges Simenon sau, ca sa fie mai pe intelesul tau, romanele scrise de Rodica Ojog-Brasoveanu.
Exista, toate, traduse, scrise in alfabet latin, deci...nu sunt "complicat de citit".
Numele trandafirului - Herman Hesse. Dar ai nevoie de foarte multa atentie.
Poti incerca Millenium(Stieg Larsson) din care face parte celebra carte "Barbati care urasc femeile" sau Bruta de Guy Des Cars. P.S. Azi m-am apucat sa citesc Bruta si iti spun sincer ca e greu sa o lasi din mana.
Nu te-am rugat nic intr-un caz sa comentezi, clar? Te-am rugat doar sa-mi dai niste recomandari.Dar, am avut in vedere, ca n-am nevoie de mari filosofii.
Un ghem de minciuni de David Ignatius
Christine Falls- Dosarul unei morţi suspecte de Benjamin Black
Nymphette_Dark99 de Cristina Nemerovschi
Singur pe stradă de Fabio Geda
Maestră în arta morţii de Ariana Franklin
Vântul demonilor de Marco Butichi
Mă sinucid altădată de Kerestin Gier
Veronika se hotărăşte să moară de Paul Coelho
Elevul Dima dintr-a şaptea de de Mihai Drumeş
Anna Karenina de Lev Tolstoi
Jurnalul secret al Laurei Palmer de Jennifer Lynch (sper că ăsta e numele autoarei)
sper că au fost destule, cam atâtea ştiu eu
Incearca cartile scrise de sandra brownonfruntarea si -dulce manie.Sunt niste carti foarte reusite.De asemenea ai putea citi si Asa Larsson-furtuna solara, e un roman politist foarte reusit. Sper ca te-am ajutat, lectura placutaa! FUNDA?
PopAdriana1999 întreabă:
Desh întreabă: