Jurnalele vampirilor...mie imi plac mai mult Jurnalele lui stefan dar post sa citesti ambele capitole daca vrei ...eu sunt la al 3 volum din jurnalele lui stefan si pana aici mi s-a parut genial o data ce incepi prima carte iti e greu sa te opresti din citit, eu de exemplu nu am citit chiar de loc carti mari cum sunt aste de 283 de pagini dar prima carte am citit-o in 2 zile daca vrei m-ai multe informatii despre carte adauga-ma la prietenii pe mess "marya_valentyyna@yahoo.com
Eugenie Grandet - Balzac
Beatrix - Balzac
Laleaua neagra - Al. Dumas
Tess D'Urberville - Thomas Hardy
Doi ochi albastrii - Thomas Hardy
Panza de paianjen - Cella Serghi
Confruntarea - Sandra Brown
Lorelei - Ionel Teodoreanu
Panza de paianjen - Cella Serghi.
Nu prea ma omor cu cititul, dar aceste carti chiar m-au fascinat! Ti le recomand din tot sufletul!
Mihail Drumes-"Invitatia la vals" este foarte frumoasa, pe mine m-a impresionat si voi tine minte cartea toata viata. Dragoste, dramatic, dar nu are fantasy sau supranatural.Mai multa realitate. Spor la citit :*
Buna! Gabriel Garcia Marquez-Dragoste in vremea holerei,Un veac de singuratate,Panait Istrati-Nerantula(asta e faina rau),Suzanne Collins-Jocurile foamei,Yann Martel-Viata lui Pi,Jane Austin-Mandrie si prejudecata,Tolstoi-Ana Karenina,D H Lawrence-Amantul dnei Chatterley,Dumas-Laleaua neagra,Balzac-Verisoara Bette,Jane Austin-Dragoste si ratiune,Cervantes-Don Quijote, Camil Petrescu-Ultima noapte de dragoste, intaia noapte de razboi, Marin Preda-Delirul, Dumas-Regina Margot...Sunt toate romanele care mi-au placut.
Incearca sa citesti cateva carti din seria neagra.Incearca sa citesti din aceasta serie Orasul borcanelor, Suflete damnate, Printesa Gheturilor. Daca stai in Bucuresti te poti duce la Real si o carte costa 3, 5 lei, foarrte ieftin, sau poti sa iei odata cu gazeta sporturilor, daca o mai prinzi cu 12, 99 lei.
Ai destul de multe aici http://ro.wikipedia.org/wiki/Categorie:Povestiri_de_Jules_Verne
Pai, daca nu esti baiat(nu prea imi pot da seama nupa nume...), incearca romanele clasice-gen jane austen, si suroril bronte-mie mi-au placut la nebunie, si cartile lui nicholas sparcks! vacanta placuta, si spor la citit!
Foarte buna alegere, asta i-am sugerat si eu! Pana acum am citit printesa gheturilor si explozii in Stockholm si mi-au placut foarte mult. Si cele doua pe care le-ai spus tu par foarte interesante!
Nu sunt de dragoste, dar daca ai mai citit acest gen, s-ar putea sa-ti placa. www.roxtao.com. Am si cateva titluri pentru carti de dragoste, pe care, recunosc ca nu le-am citit, insa mi-au fost recomandate de cineva priceput.
"Rosu si negru"- Stendhal
"Muzica inimii"
"Misterele Dragostei"
"O zi"
"Dear John"
Manon Lescaut - Abatele Prevost
"Arta Conversatiei" - Ileana Vulpescu
"Climate"
"Dama cu camelii"
"Nopti in Rodanthe"
"Cavalerul D'Harmental"
"Love Story"
"Jurnalul unei iubiri"
"Vei fi acolo?"
"Fata de hartie"
orice carte a lui Marc Levy
"Ratiune si simtire"
"Jane Eyre"
carti de A.J.Cronin
"La rascruce de vanturi"
Sper sa iti fie de folos.
Buna! Eu citesc carti de genul SF/ Fantasy... Poate ti se vor parea interesante.
-Seria: Fortele raului absolut de Kelley Armstrong ( 3 vol. : 1-Invocarea; 2-Revelatia; 3-Rafuiala )
-Jocurile foamei de Suzanne Collins
-Cartea pierduta a vrajitoarelor de Deborah Harkness
- Orasul oaselor - Cassandra Clare
- Balul fetelor moarte de Rachel Caine
Succes!
Urzeala tronurilor e o carte geniala, citeam si 300 de pagini intr-o zi. S-a facut si serial dupa aceasta carte.
DeProfundis99 întreabă: