Ţi-aş recomanda Mary Balogh-Suflete pereche, Sandra Brown-Eden pass şi Jo Beverley-Mireasă fără voie. De asemenea, Să fii cel mai bun este o altă carte excepţională, ţi-o recomand cu căldură. Dacă ai nevoie de descrierea vreuneia poţi apela oricând la mine. :*
Lorelay,Cișmigiu & comp, elevi dima dintra 7-A
Singur pe lume, cititorul din pestera, inima de cerneala, sânge de cerneala
Daca este pasionata de carti de dragoste iti recomand romanul Strainul din oglinda de sidney sheldon. o sa-ti placa
Https://carmencernescu.wordpress.com/
urmareste blogul pentru ca o sa apara posturi foarte interesante despre romane de dragoste si alte lucruri dragute
Da, te rog, descrierea cartii,, Sa fii cel mai bun''... :*
Mulţumesc pentru recomandare, chiar mă gândeam ce carte să încep să citesc. :*
În carte este vorba despre o femeie care a început de jos şi a ajuns pe culmile succesului chiar dacă a întâmpinat probleme pe plan sentimental. Povestea ei este prezentată din perspectiva nepoţilor săi care pun în evidenţă caracterul puternic pe care îl avea bunica lor şi modul în care reuşea să ţină la distanţă cariera de familie, în ambele fiind cea mai bună. Este o carte impresionantă şi sincer îţi spun că pe mine m-a motivat foarte mult şi m-a făcut să nu renunţ niciodată la visurile mele.
Cu multa placere, dar ar trebui sa incepi cu,, Pe aripile vantului''.e absolut superba ..cred ca nu o sa mai citesc o carte mai buna ca aceea... Nu te supara, dar cati ani ai? Aaa, imi spui te rog descrierea cartii,, Sa fii cel mai bun''? :*
Thomas hardy e exact genul tău. Departe de lumea dezlănțuită e o carte care o sa Îți placa