Ai scris foarte bine si detaliat. Sunt impresionata!
In prolog
> la al doilea paragraf, penultimul rand, "centimetri" se scrie cu un singur "i";
> In al 4-lea paragraf, ai scris gresit cuvantul "intuit".
> in al 5-lea paragraf, ai mancat un "s" de la "(s)e imbraca in graba".
De asemenea, iti recomand sa scoti acel obiect vestimentar care n uarata deloc eleganta, anume "colanti". Lasa doar rochia, si ai putea sa o descrii putin. La urma urmei, nicio rochie nu e la fel.
Tot in paragaful 5, ai putea sa scrii in loc de "blond-saten" - "Blond inchis" sau "saten inchis" - suna mai bine. La coafura, in loc de coada de cal, ai putea sa descrii altceva, ceva ma ifeminin si delicat, precum o impletitura pe o anumita parte cu te miri ce prin par. Faza cu incaltatul papucilor pufosi ar cam trebui scoasa. Suna prea copilaresc pentru o asemenea opera frumoasa si bine gandita...
> In al 7-lea paragraf, ai putea inlocui "pielea bronzata" cu "pielea ciocolatie", sa sune mai artistic. Nu uita, nu scrii o reclama, scrii o fantezie, o opera literara, unde folosesti din belsug figuri de stil si cuvinte la sens figurat. Incearca sa te axezi mai mult pe aceste lucruri pentru a spori si mai mult farmecul operei tale si pentru a starni interesul.
De asemenea, cam prea repedeti adjectivul "Impunator", cauta sa il inlocuiesti cu "Masiv, măreț, falnic, impozant, grandios";
Ai mai putea lucra si descrie mai in amanunt camera si pe acea femeie misterioasa. Ar trebui sa fie un moment tensionat si cu o tenta de horror. Mergi pe acea idee.
Mi-a placut ce ai scris pana acum, ai un vocabular bogat si o gandire proaspata. Te felicit si abia astept continuarea!
(ca nu te pierd cumva, ti-am trimis cerere de prietenie )
Multumesc mult pentru ajutor!
In ceea ce priveste femeia misterioasa am probleme. Incerc sa plec de la caracteristici obisnuite dar sa aiba ceva special. Modelul pe care l-am ales ar fi al tigancii care ghiceste in carti dar toate informatiile pe care le am sunt fie intuitive, fie din carti. Nu vreau sa fie o simpla ghicitoare, m-am gandit la ea ca la un personaj misterios care va deveni din ce in ce mai ciudat. Vreau ca atunci cand cititorul considera ca o va intelege lucrurile sa se schimbe si ea sa devina si mai misterioasa.
Http://www.wattpad.com/97637041-la-lumina-lumanarii-pisica capitolul 3
Foarte interesant. Intr-adevar, starneste curiozitatea cititorului. Ti-ai imbunatatit si mai mult modul de a povesti. Chiar te pricepi!
JustMe4ever întreabă:
JustMe4ever întreabă: