Parerea mea ca-l poti citi, e frumos, usor de inteles, dar daca-ti plac romanele cu happy end, nu-l citi
Maitreyi - erotic, senzualitate.
Cauta alte carti, de preferabil ca subiectul sa corespunda varstei tale.
Maitreyi nu este un roman pentru varsta ta! Eu te sfatuiesc sa mai astepti vreo 3 ani ca dupa cam printra 10 la liceu o sa iti trebuiasca!
De sfatuit nu am ce sa te sfatuiesc sa citesti ..asta depinde de ce iti place tie sa citesti! Cauta si tu niste romane ceva de varsta ta care te-ar interesa nu romane care inca sunt destul de complicate in ale cuvintelor ca sa zic asa!
E un roman erotic, de asta ti s-a raspuns ca nu e potrivit pentru varsta ta. Din cate tin eu minte, tot 13 ani aveam cand l-am citit, recomandat de profa de romana. Mie mi-a placut si nu am avut probleme in a il intelege (sunt multe carti pe care le-am citit prea devreme, dar asta nu e una dintre ele). Am si plans la el, desi nu imi place sa recunosc .
E o carte frumoasa, recomand.
Tare bă, tare. Proiectează-ţi părerile în lume cu o scârbă care mă face să vomit, fă afirmaţii de căcat, care se bazează pe propriile tale idei, da' fă în aşa fel încât să fie persuasive şi agresive.
Apoi, demonstrează-ţi priceperea în literatură, numind titlul unui cărţi din cu totul alt film. Maitreyi, o carte de dragoste realistă, erotică, dramatică făcând parte din literatura română, şi Jocul lui Ender, un SF care dă mult spre fantassy, o aventură, scrisă pentru copii de către un autor străin (PS: Vezi că este şi continuare).
Din toate cele afirmate de tine trag concluzia că singura carte citită de tine e Jocul lui Ender.
anonim_4396 întreabă: