Buna. Scuze dacă o să scriu incorect gramatical dar e foarte urgenta întrebarea și mă grăbesc așa că cine îmi răspunde primește fundă.
Caut o carte care o citeam când eram mică cu poezii dar nu îi știu denumirea o să pun aici mai jos câteva poezii sau strofe ca să îmi spuneți ce titlu este
La cofetărie
Mănânci o margine de vie este o cofetărie iar acolo cofetar e un câine șoricar cu halat și cu tichie/
Măi ursachi vrei bomboane zice mama fulgi să îți iei nu îți uita nici surioara adui câteva și
Leopardul Vasilică
Leopardul Vasilică sa întâlnit cu o pisică Vasilică stă și tace mâța face blana ace Care-i fioros mă miră însă fiindcă nu respiră zice mâța ce ar fi dacă maș apropria oleacă și se duce lângă el cu un pas mai mărunțel dă să-i pipăie cu laba,
Bine- ați venit
Bine ați venit dragii rândunele
Din depărtare înapoi
La noi în crâng e sărbătoare
Ne-a fost atâta dor de voi
Mamei
Mama esti pe lume toți cei mai frumoși
Ochii tăi sunt limpezi glasul ție duios
Dragostea ta mare mie îmi este scut
Mama ia mă în brațe vreau să te sărut
Tarzan
Pe o stradă oarecare
Locuiește devreun an
Un cățel roșcat și mare
Poreclit de toți Tarzan
Toată ziua stă la poartă
Și e foarte ocupat
Un copil de pildă întreabă
Vrei să vezi ce am desenat?
Altul un cucui i-arată:
Știi Tarzan ce am pățit?
Mama împiedicat de o piatră
M-a durut când m-am lovit
Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Da eu vreau să aflu numele și autoarea cărți ca să o pot comanda.
Este o carte de poezii veche. Dacă îmi poate răspunde cineva care are peste 40 de. Ani
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (18.117.141.69) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro