Buna! Si eu sunt pasionat de poezie
Eu unul consider ca aceste versuri doresc a reprezenta trecerea peste ideile preconcepute, autorul realizand ca lucrurile de care era sigur inainte acum pot fi puse sub semnul intrebarii.Iar a doua parte eu as spune ca reprezinta legatura dintre autor si cuvinte si faptul caci cuvintele il sustin si il considera lipsit de orice vina.
Am fost pe-aproape?
Ehem... nimic? A nu se intelege gresti, ii iubesc pe Arghezi, Minulescu, si pe Bacovia, dar ce ai bagat tu acolo nu imi sugereaza decat un amalgam de cuvinte si cu asta basta.
Doi, stai jos. "Faptul caci cuvintele il sustin si il considera"
Intr-o noapte ma plimbam/ In vis, ca era cam frig/ Cuvintele-mi bateau nervoase-n geam/ Iar eu muscam dintr-un covrig.
Hai, baga comentariu!
Ok,dar ce-am gresit?
Perioada nocturna reprezinta nelinistea autorului iar cuvantul "frig" amplifica credibilitatea faptului ca autorul trece printr-o perioada dificila, motiv pentru care acesta a fost nevoit sa viseze pentru a scapa de realitatea grea.Iar covrigul poate reprezenta infinitatea de posibilitati in aceasta lume de vis, dar datorita faptului ca autorul aclama ca a muscat din el, poate insemna ca si-a infru(p)ntat temerea de a trai in lumea reala.Iar al treilea vers e doar starea scriitorului, reflectand faptul ca acesta se lasa reprezentat de cuvinte intru totul.
Ai petrecut mai mult timp sa debitezi comentariul ala decat am stat eu sa scriu prostiile alea de versuri fara sens. Fa-te politician, ca promiti!
Intotdeauna iti ia mai mult sa analizezi o greseala decat sa o comiti
Iar legat de politician, m-a batut gandul de cateva ori dar inca nu-s hotarat
hydrantmarian întreabă:
Desh întreabă: