Salut!
Doamne Dumnezeule! Tu ai cea mai veche ediție de la „Apocalipsa" de Stephen King, publicată prin anii ’90 dacă nu mă înșel. Ediția ta e formată din 3 volume, pe care rar le mai găsești pe piață - poate doar pe OLX, la prețuri gigantice, sau la anticariate; sau poate chiar deloc, la cât de veche e ediția. Dar e ok, pentru că cei de la editura Nemira au republicat cartea - integral și cu o nouă traducere - recent. Uite aici: https://nemira.ro/apocalipsa-stephen-king
Cartea de mai sus aparține editurii Armada, dar Armada este o... subcategorie a editurii Nemira. Mai pe scurt, „Apocalipsa" de sus este o singură carte publicată recent, cu toate cele 3 volume din anii ’90 integrate în ea. Deci, dacă vrei să citești toată povestea, cumpără cartea de sus. În plus, are o traducere nouă, mai recentă, mai proaspătă.
Îți urez numai bine!
Cauta editira de lancare ai primul volum si cauta "seria" de la editira aia.ok?
Cred că depinde de editură. Caută volumele următoare de la aceeași editură pentru a nu exista confuzii.
Cartea chiar e bună, una dintre distopiile mele favorite.
Apropo: un lucru amuzant e că „Apocalipsa" este cea mai lungă carte scrisă vreodată de Stephen King. În limba engleză, cartea are 1308 pagini - ediție cartonată.
Buna!
Multumesc mult! Citesc promul volum pe care il am deja, daca imi place, o sa imi cumpar varianta cea noua a cartii, aceea gigantica.
Multumesc, din nou!
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: