| Ghost89 a întrebat:

cum as putea sa-mi fac mai cunoscute poeziile mele? urmeaza sa scriu si povesti,mai nou, as vrea sa fiu poet sau scriitor. ajutor in initiere?

Răspuns Câştigător
| Lilli a răspuns:

Ahm...Ai putea merge la biblioteca de la tine din oras si sa intrebi acolo,daca s-ar putea face lansare de carte, apoi du-te la o editura din orasul tau, si spune ca vrei sa iti lansezi carte(cu poezii, cu povesti), si de acolo iti spun ei ce trebuie sa faci.Si eu scriu, asa am facut si eu, si in Martie 2013 imi lansez carte cu poveste.Succes.:*

11 răspunsuri:
| elle467 a răspuns:

Fa-ti un blog, posteaza acolo...incearca sa-ti faci blogul cunoscut, mergi la diverse reviste literare si vezi cine ar fi dispus sa iti publice poeziile.Bafta multa sa ai! happy

| Ghost89 explică (pentru Lilli):

Succes si tie happy :* la mine va fi mai greu, m-am mutat intr-un sat maghiar, iar eu am scris poeziile/povestile pe romana. ok, stiu si maghiara, dar nu vreau asa, nu ma tenteaza. mersi pentru sfaturi happy

| alexjar a răspuns:

Mihai Eminescu

| Seeniorita a răspuns:

Pai posteaza intai aici, vei afla parerile noastre. Ele te vor ajuta sa faci acest pas mare in viata.

| Ghost89 explică (pentru alexjar):

Hahaha,asta-mi zic si eu uneori. poate sunt reincarnarea lui eminescu. am nevoie de o veronica micle a mea laughing))

| Ghost89 explică (pentru Seeniorita):

Xulescu.blogz.ro e blogul meu, poezii scrise doar de mine.

| Seeniorita a răspuns (pentru Ghost89):

laughing chiar ai nevoi de una smug

| Ghost89 explică (pentru Seeniorita):

Ahhhh da..sa stii smug laughing) cine se ofera oare? tongue

| pisspissu a răspuns (pentru Ghost89):

Poeziile tale sunt foarte frumoase ar trebui neaparat sa le publici! Sper sa ai succes!big hug happy

| Ghost89 explică (pentru pisspissu):

Thanks happy sper si eu... si inca mai am inspiratie (desi "my dream girl is gone"), am un fel de idee pentru o urmatoare poezie care se va numi O lume fara ea (si probabil asa si noul blog, celalalt vreau sa il sterg, sa rescriu poeziile) Scuze tuturor pentru greseli gramaticale, am 4 limbi straine in cap, pe care le stiu la perfectiune, si mi-e greu uneori sa ma exprim.