Scuze, s-a publicat doar jumatate din raspuns!
Spuneam ca mai poti citi Viata la tara de Duiliu Zamfirescu si ca eu sunt tot a 7-a si citesc declaratie de dragoste de George Sovu.
Daca iti plac mai mult aventurile, Jules Verne are destule romane, Calatorie spre centrul pamantului e preferata mea
La varsta asta poti citi Fratii Jderi de Sadoveanu, Elevul Dima dintr-a 7-a sau Invitatie la vals de Mihail Drumes, Jane Austen are cateva romane superbe
Multumesc pentru cartea ''declaratie de dragoste'' de G.SOVU! din jules verne am citit destul de multe
Cu placere! Si Dans in foisor si seria Liceeni sunt frumoase!
Scuze, s-a publicat doar jumatate din raspuns!
Spuneam ca mai poti citi Viata la tara de Duiliu Zamfirescu si ca eu sunt tot a 7-a si citesc declaratie de dragoste de George Sovu.
Daca iti plac mai mult aventurile, Jules Verne are destule romane, Calatorie spre centrul pamantului e preferata mea
Intr-a 7-a devoram "Ciresarii", "La Medeleni" si romanele de capa si spada ale lui Alexandre Dumas. Ai putea face si tu la fel; sincer, Dumas iti contureaza caracterul foarte frumos pentru ca o data ce l-ai citit, gandirea ta se schimba. Enjoy
Am citit si ciresarii, la medeleni iar cele de capa si spada nu m-au dat pe spate.
Păi, eu ţi-aş putea recomanda câteva titluri, dar ce-ţi place ţie? E puţin probabil ca ce-mi place mie să fie pe placul tău.
Ce anume iti place tie ?
Singur pe lume, Baltagul, Tara Dancan sau Povesti Nemuritoare avand faptul ca si eu sunt in clasa a 7-a