Memoriile lui Mircea Eliade...nici o influenta, doar ca mi-a satisfacut anumite curiozitati legate de autor, plus descrierea Bucurestiului interbelic, plus alte locuri din Orient prin care Eliade s-a documentat despre religiile lumii.
Jurnalulu unui pusti/unei pustioaice, Marele Nate, Generala e Naspa!
M-au facut sa rad
Ultima carte a fost 2 mil. de km in cautarea adevarului iar influenta nu a fost foarte mare doar ca am ramas impresionat prin cate poate trece un om pentru asi gasi anumite raspunsuri sau chemari.
Marile sperante de Charles Dickens impresionanta carte! Un roman extraordinar, complex, ce urmareste maturizarea fizica, dar mai ales spirituala a unui tinar ce intra in posesia unei mari averi nestiind cine i'a oferit-o. Acesta intilneste marea sa dragoste insa fata este educata cu inima de gheata si apoi femeia aia stranie care o ingrijeste. Nu-ti spun mai multe te sfatui sa o citesti!
"Cartea pierduta a vrajitoatelor" de Deborah Harkness.Mie mi-a placut foarte mult.E o carte despre o vrajitoare care se indragosteste de un vampir, desi nu are voie.Si vampirul se indragosteste de ea.E faina. Daca o citesti intelegi mai bine.
anonim_4396 întreabă: