Memoriile lui Mircea Eliade...nici o influenta, doar ca mi-a satisfacut anumite curiozitati legate de autor, plus descrierea Bucurestiului interbelic, plus alte locuri din Orient prin care Eliade s-a documentat despre religiile lumii.
"Cartea pierduta a vrajitoatelor" de Deborah Harkness.Mie mi-a placut foarte mult.E o carte despre o vrajitoare care se indragosteste de un vampir, desi nu are voie.Si vampirul se indragosteste de ea.E faina. Daca o citesti intelegi mai bine.
Marile sperante de Charles Dickens impresionanta carte! Un roman extraordinar, complex, ce urmareste maturizarea fizica, dar mai ales spirituala a unui tinar ce intra in posesia unei mari averi nestiind cine i'a oferit-o. Acesta intilneste marea sa dragoste insa fata este educata cu inima de gheata si apoi femeia aia stranie care o ingrijeste. Nu-ti spun mai multe te sfatui sa o citesti!
Ultima carte a fost 2 mil. de km in cautarea adevarului iar influenta nu a fost foarte mare doar ca am ramas impresionat prin cate poate trece un om pentru asi gasi anumite raspunsuri sau chemari.
Jurnalulu unui pusti/unei pustioaice, Marele Nate, Generala e Naspa!
M-au facut sa rad
RoxanaCaplan întreabă:
CyberDune28 întreabă: