Eu aveam ceva de la Picolino, o colectie cu mai multe povesti. Vrajitorul din Oz... a si cele de Jules Verne.
Dar ce vorbesc eu... eram mic, nu imi placeau cartile. Eventual cele de Yu-Gi-oh
"Ultima noapte de dragoste, intaia noapte de razboi" - am citit-o pe la 14 ani, cred ca a fost prima carte ce m-a facut sa ma gandesc la lucruri in cu totul alt mod, mi-a schimbat perspectiva si pot sa zic ca m-a "marcat".
Rapit de pirați
Comoara din insula
Alice în țara minunilor
Și multe cărți de Jules Verne
Fii mai original, am mai primit răspunsul ăsta de 1000 de ori la alte întrebări. Nu ești special.
Nu stiu care e probabilitatea ca raspunsul "Alea de poker" sa se potriveasca la alte intrebari de 1000 de ori, dar nu m-am putut abtine, scuze daca te-am ofensat. Toti suntem speciali si toti suntem un nimeni.
Acum serios, "Colt Alb", pe care cred ca toti o stim. Nu am citit-o eu, mi-a fost citita, pentru ca nu stiam sa citesc pe atunci, dar... da, daca inca imi amintesc de ea, a fost destul de speciala pentru mine. Mi-o amintesc mai bine ca cele pe care le-am citit prin liceu pentru bac, cred ca a avut un impact emotional mare asupra mea, who knows.
Nu m-ai ofensat, doar că m-am plictisit să primesc genul ăsta de răspunsuri, nu sunt de ieri pe site.
Mersi că ți-ai făcut timp să scrii un răspuns decent.
DeProfundis99 întreabă: