Nu cred ca am una preferata, de obicei imi trece repede, hm, obsesia. Daar azi am terminat "Portretul lui Dorian Gray" iar cartea a devenit pentru mine ce a fost Henry pentru Dorian.Regret c-am asteptat pana acum ca s-o citesc.Presupun ca urca-n top.
"fortele raului absolut" kelley armstrong..defapt e o serie din trei carti sper sa-ti placa
Bună!
Hmm...nu pot sa spun ca am o carte preferata, deoarece toate sunt unice prin felul lor, toate sunt speciale.
La momentul actual citesc colectia de carti "Fetita celei de-a sasea luni", avand-o ca scriitoare pe Moony Witcher.Pot spune ca aceste carti m-au indus in fascinanta lor poveste, plina de mister si aventura, in care intotdeauna binele castiga.
Ti-am spus, toate cartile sunt frumoase, dar depinde de fiecare ce gen ii place.Mie imi place in general genul SF dar imi plac si cartile realiste.
O seara placuta!
Hmm, n-as putea alege dintre acestea:
Cautand-o pe Alaska- John Green
Culoarea Sentimentelor- Kathryn Stockett
Nu ti-am promis niciodata o gradina cu trandafiri- Joanne Greenberg
Crush- Richard Siken
Eu am mai multe
Irina Binder~ Fluturi
Am uitat numele autorului~ Miss Peregrine
John Boyne~ Baiatul cu pijamale in dungi
Dan Brown~ Codul lui Da Vinci
Hector Mallot (daca nu ma insel)~ Cititorul din pestera
Paulo Coelho~ Alchimistul
Iar am uitat numele~ Fablehaven
J.D.Salinger~ De veghe in lanul de secara
Si mai bine ma opresc ca deja am scris prea multe. :c
Agentul secret, Salcia suparata, Chirie pentru speranta, Ucigasul va veni singur si Zece ore nesfarsite P.S Toate is de aventura, unele de criminalistica (sub. meu favorit)
Cine esti tu sa comentezi?! Gusturile nu se discuta...nu Știai?!
Dar ce am comentat? Am pus doar o intrebare sa stiu daca vorbim despre acelasi lucru.
Mersi ca mi-ai confirmat.
Avand in vedere ceea ce citesti imi dau seama de coeficientul tau de inteligenta asa ca ma retrag din discutia asta.
Multumesc ca mi-ai raspuns...stiu cartea, dar nu am citit-o pentru ca aveam dubii in privinta ei..si datorita raspunsului tau a fost umpluta pana si cea mai mica indoiala... m-ai ajutat foarte mult in definitivarea unei dezicii: mi-o cumpar! ..Mersi mult!