Ăhm..nu pot alege una. Întunecare de Cezar Petrescu(1, 2), Jocurile Foamei de Collins Suzanne (1, 2, 3), Pădurea Spânzuraților de Liviu Rebreaun, Umbre Periculoase de Kenneth Royce, La răscruce de vânturi, nu-mi mai vine în minte autorul. Dar mai ales cartea pe care o ador și îi recitesc sfârșitul cu mare drag este Enigma Otiliei de George Călinescu. Celelalte cărți pe care le-am enumerat sunt grozave, dar aceasta este singura care mi-a smuls o lacrimă și mi-a arătat viața reală într-o formă mai frumoasă, însoțită de o lecție de viață pe care nu o voi uita: Să apreciem ceea ce avem pentru că într-o zi va dispărea. Scuze că am scris așa mult, dar când e vorba despre cărți, și mai ales preferatele mele am obiceiul să plictisesc oamenii cu detaliile mele nesemnificative.
Am citit o carte de a sandrei, e superba :X o ador
lucky texas e putin cam trista
Am citit cartea e extraordinara :X sunt mai multe capitole
Ador '20.00 de leghe sub mari "de Jules Verne, insa imi place la nebunie si "Baltagul".
Nu prea citesc, dar imi plac decat cartile de aventura precum : Fotball si Pizza de John Grisham; Drumul spre Saturn sau Urmarirea de Clive Cussler.
Parerea mea e ca literatura ei e mult prea dulce si fara substanta pentru a fi citita. Nu te condamn ca iti plac, deoarece o vorba din popor spune ca nu-i frumos ce e frumos, e frumos ce-ti place tie.
Da, gusturile nu se discuta. Eu sunt mai pe genul romantic, lacrimogen. Nu resping alte tipuri, dar nici nu sunt preferatele mele. Lafel si in cazul filmelor Imi plac si cele despre razboi, SF, sau actiune. Dar cele de dragoste sunt preferate :X
"Problema" mea, ca sa zic asa, ar fi ca aceste carti sunt PREA romantice. Eu sunt genul de persoana care cand mananca prea mult dulce incepe sa dea afara (daca intelegi metafora). Si eu am o nuanta romantica in comportament, dar e bine sa hranesc toate nuantele comportamentului prin lectura, nu numai una. (sper ca m-am explicat corect )
Da, am inteles. Mie imi plac, pentru mine in cazul asta prea mult dulce "nu strica". Am citit vre.o 5 carti, deci mai am timp si material sa descopar tot
Vroiam sa intreb daca "Cele doua Diane" are legatura cu "Doamna de Monsoreau" care a avut un sfarsit plin de intrebari
Aoleu, ma pui intr-o situatie foarte grea )
Mi se tot intampla sa citesc o carte buna, sa zic ca, gata, e preferata mea, dar dupa citesc una si mai buna si... Momentan, cartea mea preferata e "Gestapo" de Sven Hassel.
anonim_4396 întreabă: