| Sasukesmecherul a întrebat:

Cate pagini ar trebui sa citesc pe zi la varsta de 15 ani?

10 răspunsuri:
| Frank51 a răspuns:

Minim 50.

| S417 a răspuns:

Minim 100

| RobertMoon a răspuns:

Nu exista un număr anume, ci doar recomandări. Citește până te plictisești, iar a doua zi o iei de la capăt.

| mihai69 a răspuns:

Cât poți de multe.

| JustDeedee a răspuns:

Nu cred că există o limită de pagini care ar trebui citite la anumite vârste. În general, se recomandă ca o persoană să citească pe zi minim 10 pagini, dar dacă ție îți place lectura, e și mai bine!

| Karlson a răspuns:

Cate doresti.

| zilog a răspuns:

Nu trebuie sa citesti nimic obligatoriu la norma!
Ci poti sa citesti lucuri din placere ceea ce iti place tie si este foarte greu in lumea de azi sa gaesti ceva interesant de citit!
Dar totusi eu am gasit ceva foarte interesant de exemplu OSHO sunt ceva carti foarte interesate in care scrie clar cum sa gandesti si ce sa faci in viata ca sa traiesit o viata frumoasa
iti explica clar cum poti sa ai bani femei fericire absolut tot ceea ce ti-ai dori vreo data fara sa te chnui
si iti clarifica gandurile si iti explica ca nu mori daca nu ai azi un sac de aur sau nu stiu ce masina sau nu stiu ce gagica
dar daca tu nu vei mai fi atat de disperat ci o sa iti rezolvi propriile obstacole sufletesti mintale ce tin de carma atunci cand te vei debarasa de toate minciunile care te fac sa crezi ca tu nu vei putea avea
ca tu nu esti bun de nimic...
atunci vei avea ceea ce iti doresti.
si te ajuta pas cu pas gratis nu ca excrocii de pe internet care iti zic ei ca iti spun un secret cum sa faci si ce sa faci si iti cer bani pana la urma.
Eu am citit o carte de 300 de pagini in 24 ore dintr-un foc de la OSHO
incerca si tu cauta OSHO meditatii
oricum o carte dinasta scrisa de osho nu costa mult ci noua gen 20 lei
si iti explica cum sa te vindeci singur doar cu puterea mintii
sau cum sa faci ca lucrurile rele dezastrele sa nu ti-se mai intample si nici un ghinion de pe planeta acesta sa nu se mai apropie de tine

| Fabianaa a răspuns:

Nu e un număr de pagini exact pe care ar trebui sa le citești. Citești câte poți și câte vrei.

| IgnatVictor a răspuns (pentru S417):

Există studenți la Litere care nu citesc atât de mult în fiecare zi, darămite cineva de cincisprezece ani.

| IgnatVictor a răspuns:

Eu unul, dacă am timp, citesc până obosesc. Iar asta înseamnă undeva între cincizeci și șaptezeci de pagini. Dar acum ține de ritmul fiecăruia. Citește cât poți. Apoi, dacă vrei, poți mări ritmul.