| Vans a întrebat:

Ce aţi mai citit?
Vreau să-mi fac o comandă de câteva cărţi şi poate găsesc ceva interesant pe aici.

17 răspunsuri:
| Dyana77 a răspuns:

Singur pe lume-Hector Malot, Doi ani de vacanta -Jules Verne.Acestea le-am citit eu in vacanta de vara.Mi s-au parut interesante. Poate o sa iti place si tie :*

| Dyana77 a răspuns (pentru Dyana77):

Placa *** big grin

| Sexxy a răspuns:

Eu am citit romane erotice happy

| Darkela a răspuns:

Încearcă seria dispăruţii, sunt 3 cărţi şi sunt adisfifeihwgi.Ori : împăratul muştelor, fata de hârtie, cirul nopţii.Eu una am comandat aceste cărţi recent de pe elefant.ro şi mai vreau să fac o comanda, deci cred că am să mă mai inspir din răspunsurile pe care le vei primi pe parcus.Baftăăă!

| AuMarian a răspuns:

King Rat de James Clevel, in romana cred ca o vei gasi ca si Changi

| Alyboy a răspuns:

Poti incerca sa citesti benzi desenate sau romane scrise de Mircea Eliade. Mie mi-a placut foarte mult cartea Darkside.

| dragostelaprimavedere a răspuns:

Jurnalul unei pustoaice,

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu de obicei citesc romane politiste, dar recent mi-am comandat 2 carti care par destul de interesante si de ajutatoare in viata si anume "Descopera-ti geniul" si "Cum sa gandesti ca un milionar".

| asunaaa a răspuns:

Cirul nopţii, împăratul muştelor, starters, in iarba inalta, bun venit in tabara de cosmar, zambeste si mori, jurnalele vampirilor, piciul, hotul de carti, batranul si marea, corigent la limba romana(nu se refera pre mult la scoala, ci mai mult la dragoste), orasul cu salcami, explozii in stokholm, Intoarcerea, explozie solara si multe altele... funda?

| BrokenArrow a răspuns:

Ultimele 2 carti pe care le-am citit:
JFK- Stephen King.
Marile Sperante- Charles Dickens
Acum citesc "Camera 13" de Edgar Wallace, dar cred ca o las balta.

| Aberdeen a răspuns:

"Europolis" de Jean Bart, sau "Casa Noptii"(9 vol laughing ) de P.C Cast si Kristin Cast

| Zerathull a răspuns:

Mitago-Robert Holdstock

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie mi-au placut:

Crima si pedeapsa de Dostoievski, 1984 de George Orwel, Morometii de Marin Preda, asta e singura carte care mi-a placut din liceu m-a amuzat enorm e bestiala, si ai mai putea sa comanzi cartea care am cumparat-o si eu recent

http://www.libris.ro/......29644.html

| Vans explică (pentru anonim_4396):

Şi eu mă gândeam să citesc Crimă şi pedeapsă.
Am făcut deja comanda, dar măcar am aflat de 20 de ani în Siberia.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Vans):

20 de ani in Siberia ar trebuie s-o citeasca orice roman parerea mea

| Iunona a răspuns:

Am citit Faulkner-Pe patul de moarte si Nechemat in tarana, poezii de Emily Bronte, Walt Whiteman ( idem), Edgar Allan Poe- Caderea casei usher

| OnuOnulică a răspuns:

Bună
Eu am citit Fluturi de Irina Binder.
Recomand!