Acum nimic. Ieri seara am terminat-o pe ultima si sunt foarte nehotarat cu ce sa continui.
Hmm... Ultima pe care am citit-o a fost ''om bogat, om sarac'' de irwin shaw.
Am primit cadou varianta în engleză a A Dance with Dragons, de George R.R. Martin, deci... da. Yay.
Idiotul(Dostoievski), Shogun(Clavell), Winnetou(Karl May), Emma(Jane Austen), Message in a bottle(Nicholas Sparks), Castelul din Carpati(Jules Verne), Lorelei(Ionel Teodoreanu)
Academia vampirilor de Richelle Mead... exceptionala, epica.Trebe so citesti. Funda?
Ultima? "Vanatoarea regala" de D.R. Popescu. O luasem cand luasem la gramada din colectia aia lansata de JN. 5 lei bine investiti!
Am terminat de curang Crima din Orient Express si o recomand cu mare placere tuturor fanilor cartilor politiste
Acum citesc Fratii karamazov
am terminat crima si pedeapsa
toate cartile lui Marin Preda Sven Hassel Rodica Ojog Brasoveanu Charlaine Harris apoi Singur pe lume wilt 1 2 3 de Tom Sharpe doamna Bovary Eragon toate 4 aproape tot de jhon grisham (mai am o carte) omul invizibil trei intr-o barca trei pe doua bicilete rascoala notre dame de Paris shogun codul llui davinci ingeri si demon simbolul pierdut
Bună,
Momentan citesc "Divina Comedie" de Dante.
Tu ce citeşti?
Numai bine! (:
Nimic deocamdată, de aceea am pus întrebarea asta, dar vreau să mă apuc în seara asta de Explozii în Stockholm de Liza Marklund.