Panza de paianjan-Cella Serghi, Poveste tarfelor mele triste-Gabriel Marquez, Dama cu camelii-Alexandre Dumas (fiul), Love story-Erich Segal, Nunta-n cer-Mircea Eliade, Mayitrei-tot Eliade, Suflete tari-Camil Petrescu.pe astea le-am citit eu, de dragoste. Dar, nu te rezuma doar la "de dragoste", incearca-le si pe cele de aventura [Papillon-Henri Charriere], politisete, etc.
ACASA si Nisipuri miscatoare de luminita aldea. Le gasesti pe net. Sunt super.
Buna! Ai cartea "Nisipuri miscatoare "? iti ofer 2-300 lei si pe o copie xerox. te rog, contacteaza-ma!
Vedeta - kate coscarelli superba dragoste + drama
O mireasa intamplator.
Depinde ce varsta ai.
Invitatie la vals - Mihail Drumes.
Orice "roman"de Sandra Braun, si am inteles ca sunt f.multe...numai si numai dragoste de genul care ...cred ca ai prefera...
Eu nu le-am citit dar, dupa modul cu discutau la librarie...sunt cele mai bune in domeniu (pentru cine doreste astfel de."romane")
Cea mai captivanta pentru mine a fost " pe aripile vantului"(margaret mitchel), dar iti mai recomand si "la rascruce de vanturi "(emily bronte), "jane eyre" (charlotte bronte)sau "rosu si negru" de stendhal. lectura placuta!
Cea mai captivanta pt mine a fost " pe aripile vantului"(margaret mitchel),dar iti mai recomand si "la rascruce de vanturi "(emily bronte), "jane eyre" (charlotte bronte)sau "rosu si negru" de stendhal.lectura placuta!
O colectie de carti de dragoste gasesti aici :-> http://www.cartidecitit.ro/Carti-Dragoste
Sandra brown- copilul nascut joi
nora roberts-nascuta in rusine
nora roberts-sacrificiu
judy jill-adevarata bucurie
astea miau placut mie mult, mai sunt si altele
Doctorul Misterios de Alexandre Dumas
Golful Francezului de Daphne du Maurier
si exista o gramadaaaaaaaaa super frumoase
Machupicchu."dragoste de genu..."? vreau carti de dragoste gen Nunta in cer de eliade. nu cartii erotice cred ca am in biblioteca o carte si de sandra braun. o sa vad despre ce e vorba.
Legiuitoare si bizzare va multumesc pentru recomandari.
anonim_4396 întreabă: