Hei. Mie imi plac in general romanele dramatice sau de dragoste. Bine, sa nu-ti inchipui ca eu citesc numai romane de dragoste, insa sunt cateva carti care ascund o poveste foarte frumoasa dintre doi tineri, cum ar fi : "Sub aceeasi stea", "Daca as ramane", "Saga Amurg". Imi mai plac si cartile cu tema psihologica, ca de exemplu : "Prin fata ochilor". In general, prefer cartile ce ma emotioneaza. Alte carti ce m-au fascinat sunt "Hotul de carti", de Marius Zusak, "Gazda", de Stephenie Meyer, "Veronica se hotaraste sa moara", de Paulo Coelho si mai sunt
E greu de spus care carti sunt preferate pentru ca toate la fel de mult imi plac, totusi:
*Gazda-de Stephenie Meyer;
*Codul lui Da Vinci-de Dan Brown;
*La rascruce de Vinturi-de Emily Bronte;
*Simbolul Pierdut-de Dan Brown;
*Setea-de Carrie Jones;
*Se numea Sarah-de Tatiana de Rosnay;
*Laleau Neagra-de Alexandre Dumas;
*Oliver Twist-de Charles Dickens;
*Latrand la Luna-de Aureliu Busuioc;
*Doamna Bovary-de Gustave Flaubert;
P.S. Toate sunt interesante
Imi plac mai mult cartile SF sau presurate cu mister, de asemenea si cele ironice, dar cu ceva umor si desigur
ceva romantism printre ele.
Eu prefer cartile cu personaje speciale, actiunile ma intereseza mai putin cu toate ca asta conteaza cel mai mult.
Mie mi-a placut Enigma Otiliei de Mircea Eliade.Personajele erau cu adevarat originale (Stanica, Titi, Simion).A doua ar fi Testamentul incasului de Karl May (imi placea la nebunie de dr. Morganstein) iar a treia Micul print-Antoine de Saint Exupery.
O mica observatie: nu Eliade a scris "Enigma Otiliei", ci Calinescu.
Seara faina.
Război și pace de Lev Tolstoi
Căderea Constantinopolului de Radu Tudoran
Colectia lui Sven Hassel
Eu mai mult citesc cărți bazate pe realitate. O carte recent citită a fost
„Dependența în cultura și civilizația morții". Această carte m-a lăsat profund impresionată, deoarece în urma lecturii mi-am dat seama de mai multe lucruri ( de ex. influența romanelor Harry Poter etc.)
O seară bună: )
CracanelTrasPrintrunInel întreabă:
CyberDune28 întreabă: