anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce părere aveți despre cartea ARTA MANIPULĂRII scrisa de Kivin Dutton?
Eu pana acum am citit 100 de pagini din ea și nu prea am înțeles mare lucru.

În concluzie, nu ai cum sa citești DOAR o carte și apoi sa te "joci" cu mințile altora.

9 răspunsuri:
| Den1sa a răspuns:

Da ai dreptate nu ai cum sa citesti o carte si sa devii maestru, ai nevoie de mult exercitiu

| sierra1 a răspuns:

Bine zis!

... acu' mai depinde și de puterea de ințelegere a fiecăruia

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mie nu mi-a plăcut cartea asta. E stufoasă în studii, dar nu e ca și când ai rămâne cu ceva. Am citit și Înțelepciunea psihopaților tot de la Kevin Dutton, dar cred că pur și simplu nu mă prinde stilul lui de scriere. Am auzit că "Arta negocierii" e mai bună. Menționez că nu le-a finalizat pe niciuna dintre cele 2 cărți scrise de Kevin Dutton. Sunt și cam repetitive.

| Rocklove a răspuns (pentru anonim_4396):

Mulțumesc de răspuns. Am și cartea "arta negocierii" pe care o sa o citesc. (poate următoarea.
Am cumpărat un pachet cu 5 cărți.
Mai am "cum sa devii o persoana cu influenta( John C.Maxhell, Jim dornan) ", "arta conversației(Sam horn) ", "cuvinte care schimba minți (shelle Rose charvet)"
Dacă le știi, ce părere ai despre astea trei?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Rocklove):

Am auzit de John Maxwell, dar nu am citit nimic scris de la el. Unele persoane mi-au zis că scrie bine, altele că nu. Celelalte două cărți nu îmi sunt cunoscute. În general, nu îmi plac cărțile de dezvoltare personală cu tentă motivațională. Prefer cărțile de psihologie cu note practice. Nu știu sigur dacă cele enumerate de tine sunt cărți psihologice sau self-help. Ai cont de Goodreads? Acolo poți citi o grămadă de păreri despre orice carte și poți vedea în ce gen se încadrează și dacă te ajută citirea acelei cărți.

Nici eu nu știu dacă cărțile sunt de psihologie sau nu, dar o sa aflu. Cat despre goodreads poate o să-mi fac cont. Mulțumesc de sfat.

anonim_4396

Cu plăcere! Dacă vrei să ne împrietenim pe Goodreads poți să îmi dai mesaj. Obișnuiesc să scriu recenzii acolo.

Am încercat sa îmi fac cont și nu reușesc. Nici cu Facebook, nici cu Amazon.

anonim_4396

Creează unul cu e-mailul. E mai sigur. Sau uita-te in inboxul e-mailului. Poate ti-a cerut să îl confirmi mai întâi. Eu am făcut acum mult timp contul.