E simplu de ce Coelho e la moda: atunci cand scrie incearca sa-si lase propriul caracter format de societatea in care traim, si sa scrie simplu, din suflet, din seTiment si nu din ratiune! din pasiune si nu din orgoliu! din placere si nu din ambitie!
de aceea acest Coelho prinde atat de bine! caci in societatea noastra avida dupa fel si fel de interese, bani, pozitie sociala, mancare, alcool se uita de senimente si de faptul ca suntem... De aceea foarte multi din ziua de azi gasesc oarecum un refugiu in scrierile lui ( si nu numai ale lui! cine a citit Padurea norvegiana, scrisa de un japonez al carui nume nu mi-l pot aminti, stie la ce ma refer ), acesta bucurandu-se de atat succes pe care, desigur, unii "critici" il pun sub semnul plagiatului!
E cautat si mult citit, e interesant si inventiv, creativ si actual in realitate, ceea ce place... NU, vreau decat fhundha!
"Pădurea norvegiană" e scrisă de Haruki Murakami.
Am uitat și eu de cine, stai liniștită, am căutat pe google
Am început și eu cartea acum câțiva ani dar nu am putut să o termin că mă plictisea, cred că o să o încep iar și o să o termin de data asta, m-am mai maturizat și poate nu o mai găsesc plictisitoare am văzut că mai mulți spun că e foarte bună.
Nu mi-a plăcut din mai multe motive atunci, acum cu cât mă gândesc mai intens la ele cu atât îmi fuge motivația de a mă apuca de ea din ce în ce mai departe.
La fel a fost și cu "Idiotul" lui Dostoievski, după vreo 200 de pagini am renunțat și la aia, am citit îndeajuns să pot să îmi fac o părere, mi se pare supraestimat dar poate gusturile mele nu se încadrează în ale majorității, idk.
AvalohAlyn întreabă:
Geox_5004 întreabă:
RoxanaCaplan întreabă:
CyberDune28 întreabă: