Lasand la o parte multitudinea de greseli gramaticale, povestea sau mai bine spus incipitul povestii este una/unul foarte bun/a. Felicitari, imi place!
Sunt revelatii interesante, demne de luat in seama, mai ales in jur de Sf. Andrei care ne da un fel de esenta a lucrurilor.Perfectioneaza-ti ortografia si stilul, nu stii cat har poti avea!
La ortografie puteti sa ma ajutati va rog
Sunt de 'moda veche'. Gramatica, ortografia era foarte importanta in vremurile mele.Conteaza si o virgula, si o litera 'mancata', desigur ca toti gresim, mai mult sau mai putin, cand scriem in graba. Esenta este sa stim si sa ne autocorectam, dupa graba in care transmitem o idee.
Sigur ca pot ajuta, pot altii si mai bine.
Poate ca nu stii, in vremuri de demult, orice carte publicata chiar, avea la editia urmatoare si o erata.Adica cineva citea si corecta, aveau bunul simt acea lume de mult apusa sa-si corecteze greselile, desi azi pare neimportant.
Perfectionarea limbii scrise, a stilului, trebuie sa mearga mana in mana cu inspiratia ideatica.
Cum ar fi fost sa citesti un Dostoievskii scrisa de o editura de mana a doua?
Dar sa stii ca sunt multi scriitori de faima mondiala care si-au dictat operele, tocmai pentru a se concentra asupra ideilor, lasand grijile celelalte (la fel de importante), in mana unei alte persoane, calificate.
Chiar Dostoievskii, si-a dictat romanele sotiei sale.
Nu stiu, sigur nu sunt persoana cea mai potrivita, dar poti gasi un (o) colaborator sa te sprijine. La Edituri exista.
Mult succes.
Multumesc,eu scriu pe tableta