Sunt revelatii interesante, demne de luat in seama, mai ales in jur de Sf. Andrei care ne da un fel de esenta a lucrurilor.Perfectioneaza-ti ortografia si stilul, nu stii cat har poti avea!
Lasand la o parte multitudinea de greseli gramaticale, povestea sau mai bine spus incipitul povestii este una/unul foarte bun/a. Felicitari, imi place!
Sunt de 'moda veche'. Gramatica, ortografia era foarte importanta in vremurile mele.Conteaza si o virgula, si o litera 'mancata', desigur ca toti gresim, mai mult sau mai putin, cand scriem in graba. Esenta este sa stim si sa ne autocorectam, dupa graba in care transmitem o idee.
Sigur ca pot ajuta, pot altii si mai bine.
Poate ca nu stii, in vremuri de demult, orice carte publicata chiar, avea la editia urmatoare si o erata.Adica cineva citea si corecta, aveau bunul simt acea lume de mult apusa sa-si corecteze greselile, desi azi pare neimportant.
Perfectionarea limbii scrise, a stilului, trebuie sa mearga mana in mana cu inspiratia ideatica.
Cum ar fi fost sa citesti un Dostoievskii scrisa de o editura de mana a doua?
Dar sa stii ca sunt multi scriitori de faima mondiala care si-au dictat operele, tocmai pentru a se concentra asupra ideilor, lasand grijile celelalte (la fel de importante), in mana unei alte persoane, calificate.
Chiar Dostoievskii, si-a dictat romanele sotiei sale.
Nu stiu, sigur nu sunt persoana cea mai potrivita, dar poti gasi un (o) colaborator sa te sprijine. La Edituri exista.
Mult succes.