anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ceva păreri despre "Fluturi„ de Irina Binder? Am început să citesc zilelea astea și era cît pe ce să distrug tableta. M-a dezgustat tot stereotipul ăsta cu „sweet rich guys". Aș vrea să aflu dacă am ratat ceva de valoare fiindcă poate nu întîmplător e atît de bine vîndută cartea. Vă rog doar nu fiți sentimentali. Prefer lecturi mai „grele". Am observat că ideile sunt cam seci aici. Dacă nu e nimic original ce poate învăța această carte mai bine nu răspundeți. Mersi anticipat.

4 răspunsuri:
| AvalohAlyn a răspuns:

Mie unul mi-au placut ambele carti.Stiu,nu este de o valoare literara extraordinara dar te captiveaza fiindca sunt multe dialoguri si povestea este prezentata usor, personajele sunt caracterizate destul de bine si de atragator..Eu stiam ca povestea din carti este o poveste reala a autoarei, Irina Binder.
Desigur exista carti care nu iti plac si carti care iti plac..Ar fi bine sa citesti ambele carti si apoi sa iti dai cu parerea.
Eu cred ca au farmec si acesti ''sweet rich guys'', exista multi si in realitate iar eu cand am citit despre ei am simtit ca m-a atras ceva la ei, mai ales la Robert, mi se pare bine construit personajul si destul de complex.Totusi am o retinere cand citesc despre Irina,fiindca parca e prea perfecta,parca nu scrie de nicio slabiciune a ei, dar CARTEA ESTE O CARTE FOARTE BUNA pentru ca exista in ea si fraze pentru DEZVOLTARE PERSONALA. Uite poate nu iti place deloc raspunsul meu,dar stiu ca Irina Binder(autoarea) este de un caracter de milioane in realitate,am citit despre ea, are si un site, ea, oricum nu si-a propus sa impresioneze prin stilul ei literar, sau ca aceste 2 carti sa fie opere de arta, si-a propus doar sa atinga putin ''inima'' oamenilor..si-a propus sa ne captiveze putin si sa ii cunoastem povestea de dragoste
Va aparea in scurt timp si volumul 3 Iar eu de abia astept sa o citesc.Sunt baiat, e mai ciudat ca baietii sa citeasca ''Fluturi'' dar pe mine aceste 2 carti m-au atras, nu neaparat pentru ca sunt carti de o valoare foarte mare ci pentru ca e o poveste desprinsa din realitate si m-au captivat, m-au atins la punctul sensibil, la partea sentimentala a mea.

E doar parerea mea.Cred ca ar trebui sa le termini si sa citesti si volumul 3 cand apare si dupa sa vezi daca iti place sau nu..In fine.tu alegi.
Numai bine

| Musique a răspuns:

Cum am răspuns la altă întrebare legată de această carte ( http://www.tpu.ro/......t-cartile/ ) e doar o pierdere de timp pentru editor, hârtie, copaci și bani.
N-are nimic valoros literar în ea, iar limbajul e principalul motiv pentru care am lăsat cartea din mână.
E dezamăgitor să vezi că e atât de citită.
O zi frumoasă!

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru AvalohAlyn):

Mai ai mult de citit.
incepe cu vasile alecsandri

| AvalohAlyn a răspuns (pentru anonim_4396):

Gusturile nu se discuta man big grin

Întrebări similare