The vampire diaries.
Nu stiu daca si dupa Dexter s-a facut vreo carte, dar stiu ca producatorii s-au inspirat dintr-o nuvela.
Bună,
Jocurile foamei şi cartea mea preferată...
Cântec de gheaţă şi foc!
O să te îndrăgosteşti de ea ( şi de Jon desigur :3 )
Ai citit doar 2 cărți? Păi citește și celelalte cărți, astea pe care le-ai spus tu nu-ți îmbunătățesc cu nimic vocabularul și nu te educă cu nimic...
Harry Potter e chiar bildungsroman. Ce zici tu?
Iar te bagi în seamă unde nu-ți fierbe oala? Vezi-ți de drum! N-ai priceput ce-am zis eu.
Sa incepem ca e o colectie(Harry Potter 7 carti si Amurg 4 carti) si le-am citit in luna iulie, de aia intreb.
Trebuia sa enumar toate cartile, draga fiinta speciala?
Da! N-ai zis nimic de mai multe volume și nici n-ai precizat că ai citit seriile, asta era altceva. Așa este, sunt o ființă specială
O bine, draga extraterestru, voi preciza alta data ca sunt volume si de ce ma rog esti special?
Se știe. Faptul că mi-am schimbat numele creează confuzie? Lasă asta, vei vedea în viitor, citește „Înainte să adorm", „Captiv în labirint", „Și dacă aș mai trăi o data", „Dacă aș rămâne", „Poștașul", „Cele treisprezece motive"! Câteva cărți care te vor impresiona, asta dacă n-ai mintea unui copil de 12 ani...
Am mai multe raspunsuri castigatoare ca tine si intrebarea aia n-a fost pusa de mine.
Si totusi, unde esti special? Argumenteaza nu cred fara argumente...
De mine nu cred că a fost pusă! Și nu mă refeream la răspunsuri câștigătoare, dââ, nu în asta constă la ce m-am referit eu!
Atunci mi-a luat sora contul.Si totusi nu mi-ai argumentat cu ce esti special.Stiu ca nu consta in funde, dar, de unde ti-a venit ideea sa te consider mai presus altora?
Păi tu ai zis că sunt special Dacă m-ai cunoaște ai vedea. Mai așteaptă puțin, vei auzi în curând de mine și pe la televizor! Ca fapt divers, să-ți răspund curiozității morbide. Sunt politalentat: scriitor, cântăreț, actor, ehe, mă mai laud dacă vrei.
Si un laudaros fara pereche...
Tu mi-ai cerut expres să-ți argumentez de ce sunt special. Eu ți-am spus și nu-ti convine, hă!? Nu sunt lăudăros, sunt doar realist. Asta e realitatea, pentru mine e rai, pentru tine poate iad...
Ai dreptate, frate. Lumea citeste numai carti ieftine care nu iti imbogatesc cu nimic vocabularul. De Jules Verne nu mai pomeneste nimeni nimic? Acest om s-a gandit la niste lucruri inimaginabile pentru acea vreme, iar unele dintre ele au aparut abia la cateva decenii dupa moartea lui.
Crezi? Am citit si eu multe carti de Jules Verne.Alea de sus erau cele citite vara asta.
Unii oamenii chiar cred ca a prezis viitorul, scrie de parca ar fi vazut toate masinariile viitorului.
Ceva care nu e maculatura. Eu stiu, ai putea incepe cu niste carti pe care nu le citeste tot plebeu', au sanse sa fie de sute de ori mai bune decat "best-seller-ele" actuale.
Citesc acum Jocurile foamei
Buna,si eu ti-as recomanda Hunger games.Nu am citit seriile, dar am auzit ca sunt super.
Numepublicuserneim întreabă: