| Mircea9 a întrebat:

Daca citesc de maine 2ore pe zi o sa am timp sa termin romanul ion pana incepe scoala?

15 răspunsuri:
| Predator30 a răspuns:

Cam greu dar o sa il termini pana la urma. Daca citesti cu placere cu siguranta vei termina

| Miki280 a răspuns:

Treci de primele pagini, care sunt putin mai plictisitoare, despre descrierea satului etc, dar dupa cred ca nu o sa-l mai lasi din mana. E frumos acest roman.

| Elenutxz19999 a răspuns:

Depinde cat de repede citestiwinking si sa nu te intrerupi, eu cred ca vei reusiwinking

| LolaLollita a răspuns:

Depinde si ce chef ai sa citesti. Daca vei citi serios, sigur ca ai timphappy

| SirOne a răspuns:

Desigur...poti reusi citind 30de pagini pe zi foarte simplu eu l-am terminat asa in cateva zile funda?

| Magureanu_Krisztofer_1994 a răspuns:

Depinde cat de repede citesti

| radupopa a răspuns:

Ar cam trebui sa citesti 2ore jumate ca sa il la timp.Noroc!

| QueenieFranz a răspuns:

Depinde de cat de des citesti...

| adyk77 a răspuns:

Poti sa te uiti si la film te va ajuta si astawinking

| DaLegend a răspuns:

Daca iti va placea cartea o s-o termini cu mult timp inainte.
Daca vei fi cuprins de carte ai sa stai si mai mult de 2ore sa citesti chiar daca nu ti-ai propus.

| EmanuelaZ a răspuns:

O sa-ti placa asa de mult, ca n-o sa-l mai lasi din mana. Spor la citit!

| Mircea9 explică (pentru adyk77):

Un link pentru film!

| hinatakaname a răspuns:

Daca citesti jumatate de pagina pe minut ti-ar lua cam 6-7 zile.
Ca sa afli cat iti va lua, ia cat citesti pe minut, inmulteste la 120 de minute, si vezi cate pagini citesti in 2 ore. Apoi imparte numarul paginilor cartii (cred ca erau vreo 390? Nu mai stiu, scuze) cu numarul de pagini pe care il poti citi in 2 ore si afli cam cate zile iti va lua.happy
Desi este o carte cam plictisitoare, te moleseste si scoate viata din tine. Cred ca daca te tii de ea iti va lua relativ putin, insa e extrem de plictisitoare.
Cel mai interesant personaj de acolo e Savista.straight face
Imi place mult sa citesc, dar am urat romanul ala cu desavarsire.

| adyk77 a răspuns (pentru Mircea9):

Nu stiu dar te voi anunta daca gasesc ca si eu trebuie sa o citesc in o sapt da am auzit ca primul volum este foarte plictisitor si ca el te ajuta sa intelegi despre ce e vorba

| Diana2121 a răspuns:

Depinde cat de bine citesti. Mai bine citesti cat mai mult ca sa termini mai repede.Succes! happy