O termin!
Niciodata nu am inceput un lucru, lasandu-l neterminat, indiferent ca mi-a placut sau nu.
Nu cred că am terminat vreo carte, poate în generală dar nu-mi amintesc. Nici măcar filmele nu le termin.
Mă opresc. Sunt atât de multe cărți care mi-ar plăcea, de ce să pierd timpul cu o carte nepotrivită pentru mine
Eu ma opresc din lectura. Chiar daca imi place sa citesc carti, atunci cand o poveste nu ma atrage, prefer sa nu pierd timpul cu ea. Spre exemplu, mi-e foarte greu sa citesc o carte fara dialog. Imi place sa vad ca exista niste personaje care comunica intre ele.
O termin. Cea mai crâncenă experiență pentru mine a fost să termin Curcubeul Gravitației de Thomas Pynchon. Vreo 800 și ceva de pagini. Omul zici că era drogat când a scris-o. Nici nu mai stiai cu ce a inceput fraza când ajungeai să o termini. Halucinant.
Dar nu m-am lăsat până nu am terminat-o.
Am cumparat vreo 2 carti care m-au impresionat dupa coperta, dar am citit maxim 20 pagini din ele, deoarece actiunea era prea plictisitoare.
Mai citesc putin si daca ma conving 100% ca nu e ceea ce ma asteptam nu o mai continui.
Mi se intampla destul de des sa citesc o carte si intre timp mai cumpar inca una care imi starneste interesul si nu mai am rabdare sa o termin pe prima ca ma apuc de urmatoarea.Asta pentru ca ma entuziasmez repede si ma plictisesc usor.
anonim_4396 întreabă:
Vali215 întreabă: