| Dragosdoar a întrebat:

De ce a fost 50 shades of gray un fenom de literatura? Mai pe scurt, de ce a avut atat de mult succes? Cica femeile sunt innebunite dupa carte. Asa o fi? Aveti prietene, colege sau alte fete care iubesc povestea asta din 50 shades of gray

7 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

E o carte care se citește mega ușor, e de înțeles și pentru cei cu neuroni pe minus și are descrise în detaliu scene de sex, normal că se vinde. Și nu, n-am citit-o, am răsfoit o pagină când am găsit la cineva acasă, dar efectiv mi-a fost și rușine să aduc în discuție că are așa ceva laughing
Nu am cunoștințe să fie fani declarați

| Dragosdoar explică (pentru Adry05):

Pai ar mai fi si alte povesti de genu 50 shadess care descriu scene nihiliste, dar probabil ca asta o fi atat de bine detaliata ca atrage foarte mult publicul, cu precadere cel feminin, fara sa vreau sa jignesc vreo femei/fata

| GabiDumitrescu a răspuns:

Meh, mie mi se pare trist filmul care e un spanac. The Secretary, extrem de bun, cam pe aceeasi felie, a fost oarecum ignorat de public si critica. https://www.imdb.com/title/tt0274812/

| Apokales a răspuns:

Deci sa inteleg ca are legatura cu fanteziile sexuale ale femeilor?

| mastadont a răspuns:

Da, am cunoscut multe femei cărora le plăcea mult cartea, am avut și o prietenă care era înnebunită după ea. Nu am înțeles nici-o dată de ce a devenit atât de populară, eu am încercat să o citesc dar nu am rezistat mai mult de 50 de pagini, mi s-a părut un roman plin de clișee și de exagerări care mă dezgustă.

| AnastasiaK a răspuns:

E și greu să găsești răspunsul...sexul vinde, atât.

Nu am citit cartea, o fi fost scrisă bine + o acțiune atrăgătoare = bestseller. Oricum, a trecut de mult nebunia 50 shades of gray, acum a venit următorul val cu 365 de zile. laughing

| sweetys a răspuns:

Cărțile ai fost interesante și mult mai bune ca filmele. Au avut succes fiindcă au avut multe scene +18 și a fost o carte mediatizata