E și greu să găsești răspunsul...sexul vinde, atât.
Nu am citit cartea, o fi fost scrisă bine + o acțiune atrăgătoare = bestseller. Oricum, a trecut de mult nebunia 50 shades of gray, acum a venit următorul val cu 365 de zile.
Da, am cunoscut multe femei cărora le plăcea mult cartea, am avut și o prietenă care era înnebunită după ea. Nu am înțeles nici-o dată de ce a devenit atât de populară, eu am încercat să o citesc dar nu am rezistat mai mult de 50 de pagini, mi s-a părut un roman plin de clișee și de exagerări care mă dezgustă.
Meh, mie mi se pare trist filmul care e un spanac. The Secretary, extrem de bun, cam pe aceeasi felie, a fost oarecum ignorat de public si critica. https://www.imdb.com/title/tt0274812/
Cărțile ai fost interesante și mult mai bune ca filmele. Au avut succes fiindcă au avut multe scene +18 și a fost o carte mediatizata
E o carte care se citește mega ușor, e de înțeles și pentru cei cu neuroni pe minus și are descrise în detaliu scene de sex, normal că se vinde. Și nu, n-am citit-o, am răsfoit o pagină când am găsit la cineva acasă, dar efectiv mi-a fost și rușine să aduc în discuție că are așa ceva
Nu am cunoștințe să fie fani declarați
Pai ar mai fi si alte povesti de genu 50 shadess care descriu scene nihiliste, dar probabil ca asta o fi atat de bine detaliata ca atrage foarte mult publicul, cu precadere cel feminin, fara sa vreau sa jignesc vreo femei/fata
anonim_4396 întreabă: