Cartea nu am citit-o, si nu o voi citi. Vreau insa sa iti atrag atentia ca faci o eroare: Ursula Sandner NU este psiholg, iar cartea nu este de psihologie. Ea se considera psihoterapeut, adica crede ca are darul sa recomforteze alti oameni prin conversatie. Cartea cuprinde small talk folosind cuvinte mari sau la moda, dar cu inteles flexibil; nu foloseste nici un fel de metoda stiintifica. E vrajeala curata, dar exista un tip de oameni, in special femei, care se simt cumva reconfortati citind asa ceva.
Vreau sa mentionez ca este o carte de life-coach, adica motivationala. O carte de psihologie este o lucrare stiintifica care expune si cauta sa demonstreze teorii, care pot fi sau nu corecte.
De o luna tot intrebi de cartea asta. Daca stateai cu sapca-n mana, pe scari la metrou in timpul asta, si tot faceai banii ca s-o cumperi si sa nu ne mai asasinezi cu intrebarile astea cretine!
Vorba ta, cati nu au facut psihologia, nu este psiholog pentru ca nu scrie psihologie. Scrie lucrari motivationale, si cu succes. Nu citesc cartea, eu am lecturi serioase. Ti-am spus doar ca nu am citit-o, nu e nevoie sa citesti o carte ca sa ii stii genul, si multe alte lucruri despre ea. Da, este psihoterapeut, asta nu e mare lucru.
Numepublicuserneim întreabă: