Nu poti compara cartile cu oamenii. Exista iubire pentru ambele, dar iubirea e diferita.
Pai eu cred ca da.Mă rog nu am mulți prieteni si dacă mă gândesc mai bine nici nu am nevoie atât de mult.Am o singură prietenă cu care mă înțeleg foarte bine poate și din cauza ca avem aceleași hobby uri și cred ca e una din singurele persoane pe care reușesc să le 'citesc'. Ador să citesc, mai degrabă aș alături de o cană de ciocolată caldă acasă in pat decât să ies cu prietenii.În cărți poți să ai încredere deoarece ele te îmbogățesc decât să te arunce cel mai probabil dintr-o prăpastie.Nu sunt tocilar sau altceva dacă asta iti trece prin minte , dar citesc de plăcere, parcă atunci când citesc mă desprind de lumea reală și întru în acțiunea cartii.
Uneori cartile sunt mult mai bune ca oamenii, ele nu tradeaza, nu mint, si nu te parasesc cand au o varianta mai buna.
E greu sa-ti faci un prieten care sa te respecte si sa te ajute, marea majoritate doar te folosesc, deci eu te sustin
Cărțile sunt cei mai tăcuți și constanți prieteni. Sunt cei mai accesibili și înțelepți consilieri și cei mai răbdători profesori. (Charles W. Eliot)
Eu nu cred in prietenii. Cred doar in legaturile de sange si in dragoste.
Deci da, e normal dupa parerea mea .
Mie mi se pare ok.Nici eu nu am multi prieteni, si putin imi pasa daca ma considera "soarece de biblioteca". Prefer sa iubesc mai mult cartile decat prietenii.
DA.Eu sunt de aceiasi parere cu tine.
O carte, mereu te consoleaza, alina etc.
Insa la oameni asta nu se intampla tot timpul :l