Pai. incearca sa citesti Jurnalele Vampirilor, Vampirii din Morganville sau de ce nu Twilight,.
Twilight este dovada inculturii de care da dovada aceasta generatie. Exista un motiv pentru faptul ca Twillight(aka Amurg) a fost respinsa de 17 edituri inainte sa fie publicata.
Eu nu inteleg cum s-a ajuns de la Dracula si Nosferatul la asta
E parerea ta. Ar trebui sa o respect. dar n-o fac.
A vrut idei de carti. gresesc?
Mi-am facut datoria de user si i-am dat idei.
Du-te cu D'zeu ala al tau inainte. si nu mai comenta cand esti total pe langa subiect`!
Key bye!
Crede-ma ca nici eu si nici trei sferturi din populatia, cu acces la internet, a planetei nu suntem de acord cu parearea ta
Eu o consider buna, si din acest motiv i-am dat funda.Chiar ieri am inceput Jurnalele Vampirilor si mi-a placut.Deci...
:mega facepalm:
intreaba orice persoana de sex masculin da e ok sa fii baiat si sa citesti Twillight si The Vampire Dhiareeas si ori o sa te injure ori o sa zica ca esti gay.
Acum fara suparare dar cartile astea sunt facute pentru fete de 13 ani care viseaza la vampiri indragostiti
Soartaa`!
Crezi ca ma intereseaza parerea ta?
Atata timp cat intrebarea nu e pusa de tine. si raspunsul meu. cu siguranta nu e ''menit'' sa te ajute. nu dau 2 bani pe parerile tale. sau a celor din jur!
Te crezi bun? Pff.Da` tu raspunsuri ''extraordinare''.Eu ma multumesc doar la atat`!
O seara buna iti doresc`!
Exact despre asta vorbeam
Acest comentariu dovedeste ca unele carti, nu dau nume -Twillight- pot dauna intelectului uman
Lasa draga. Sa fi tu mai **** decat mine.
Cei ce se cred superiori sunt doar niste retarzi, as putea spune.
Dai dovada de o educatie de nota 10 prin simplu` fapt ca ma deranjezi in continuare, din moment ce eu am incheiat aceasta discutie`!
Cate unu` d-asta ca tine imi colorea'' seara.
Eu nu am spus niciodata ca-ti sunt superior pentru ca tu singura ai dovedit acest fapt si daca zici ca discutia s-a incheia atunci de ce imi mai raspunzi la provocari?
Sincer: Twillight sucks. Si nu exista carte cu Van Helsing. Profesorul Van Helsing apare in Dracula de Bram Stoker, care e adevarata carte cu si despre vampiri, nu draciile de azi care denatureaza grav termenul de vampir.
RoxanaCaplan întreabă:
CyberDune28 întreabă: