| Claudia_3811 a întrebat:

Face parte din seria twilight acest fragment? sau din ce carte? http://comienzalaguerra.wordpress.com/capitolul-9/

Răspuns Câştigător
| GnnAndra a răspuns:

Nu... e scris de bianca sau cine facut blogul :))! Sunt mii de povesti asa. Una chiar a scris ca era la facultate si la intalnit pe Robert Pattinson :-@ :)). Intra pe www.stiritwilight.blogspot.com si este un articol cu povesti de genu.Sunt unele faine care chiar crezi ca sunt scrie de autoare.Altelea nu :)). O zi buna :-*

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Personajele sunt din seria twilight, dar povestea nu, nu am citit fragmentele astea in carti, sau poate, am uitat euthinking totusi cred ca vreun fan a scris fragmentulthinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu este in seria twilight. daca ai fici citit toate cartile ti-ai fi dat seama de treaba asta

| Black_Cherry a răspuns:

Este un fragment din midnight sun in care stephany mayer a scris doar 12 capitole(le am in romana pe pc daca vrei). autoarea a zis intr-un interviu ca nu e suparata pe nimeni doar ca nu mai simte nevoia sa o continue si ca daca ar fi gata sar duce ea la librarie si ar pune-o pe rafturi...si a mai zis ca o sa revina la ea intr-o buna zi

| GnnAndra a răspuns:

Ba nu e din minding sun. Le am si eu si cap astea incep cu ziua cand o cunoaste pe Bella. Daca era sa fie asa scria si viata Bellei din fasa laughing!

| zuzulici a răspuns:

Nop... cartea asta "midnight sun" nu este aparuta ink, a aparut un fragment pe net dince a inceput sa scrie Stefanie Mayer dar s-a suparat si a inceput sa scrie gazda, nu stiu daca mai apare si cartea asta midnighttonguenus daca ai inteles ceva, daca vrei mai multe detalii lasa-mi un msg:*

| anonimyus a răspuns:

Cred ca dahee hee) ca vad la comentarii ceva de genu cu vampiri

| wintrysky a răspuns:

Nu este din 'Midnight sun' sau din seria 'Twilight', este un fanfichappy. Autoarea unui fanfic se pune in locul lui Stephenie Meyer si creeaza propia ei poveste cu personajele din 'Twilight'.