Sunt câteva! N-am pretenția că am citit mare parte din literatura romana, dar din ce am citit cel mai mult mi-au plăcut următoarele: cel mai iubit dintre pământeni de marin preda și ultima noapte de dragoste întâia noapte de război care am terminat-o acum câteva săptămâni și care mi s-a părut genială in special prima carte.
Citește-le pe astea două și apoi mai vorbim.
Dacă cumva ești la primele încercări Maitreyi de Mircea Eliade este o lectură ușoară, plăcută și relaxantă.
A! Dacă vrei ceva care sa te țină în priză mereu codul lui davinci de Dan Brown este soluția - ai sa citești și la duș
Salut!
"Maitreyi''-Mircea Eliade
"Nunta in cer''-Mircea Eliade
"Domnisoara Christina''-MIrcea Eliade
"Toate panzele sus!"-Radu Tudoran
seria "Melania'' si seria "Minerva''-Rodica Ojog Brasoveanu
"Ciresarii''-Constantin Chirita
ciclul "Cavalerilor" ("Curierul secret", "Cavalerii'', "Taina cavalerilor'', "Cavalerii ordinului Basarab")-Ioan Dan
"La Medeleni''-Ionel Teodoreanu
"Lorelei''-Ionel Teodoreanu
"Adela''-Garabet Ibraileanu
"Panza de paianjen''-Cella Serghi
"Pe firul de paianjen al memoriei''-Cella Serghi (volum memorialistic)
"Orasul cu salcami''-Mihail Sebastian
"Accidentul''-Mihail Sebastian
"Arta conversatiei''-Ileana Vulpescu
"Cel mai iubit dintre pamanteni''-Marin Preda
"Morometii" (volumul 1) de Marin Preda este o carte care, pe mine, odata deschisa, m-a facut sa n-o mai las.
Enigma Otiliei de George Calinescu.
Ar fi minunat sa o comentam putin dupa ce o termini de citit
Maitreyi de Mircea Eliade
Enigma Otiliei de George Calinescu
La medeleni de Ionel Teodoreanu
Daca vrei sa citesti ceva asemanator, iti recomand cu caldura ''Fructele maniei'' de John Steinbeck, o carte scrisa in contextul Marii depresiuni cat si al ''Dust bowl-ului''.
"O serie deevenimente nefericite" -Lemony Snicket este o carte foarte buna si daca incepi sa o citesti nu o mai poti lasa, spun asta din propria experienta.
anonim_4396 întreabă:
Desh întreabă: