Wow... eşti talentată, îmi place se ai scris, mă rog... ai tastat, e super, ţine-o tot aşa, poate peste câţiva ani o să citesc o carte semnată de tine, cine ştie, bravo!
Ce*, a şi app mai scrie poveştii de genu pe TPU eu o să ţi le citesc cu siguranţă, eşti uimitoare...
Nu e deloc plictisitoare, e chiar buna, considerand ca nu ai multa experienta. Eu as renunta la interjectii si la parte din interogatiile retorice; isi au locul, dar nu exces. Asta ar fi ca sa scap de oralitatea pe care o are textul. Apoi, nu ai descris cadrele foarte explicit. Nu pot sa-mki imaginez cum arata scara pe care ai descris-o sau cum ar fi amplasata. Conacul pot sa mi-l imaginez pentru ca stiu cum arata un conac, dar nu mi-ai dat o idee generala despre marine, gradul de degradarae sau stilul arhitectural si ar fi trebuit. Apoi, asta s-ar putea sa fiu doar eu, dar daca m-as afla in situatia respectiva, nu as tipa; consider ca reactia naturala e sa incremenesti. In final, nu mi-ai placut replica data cadavrului. Imi place replica in sine, dar nu felul in care e incorporata. Poate ai fi putut sa o incluzi in discursul narativ: Am fost atat de bucuroasa sa scap, nu de alta, dar noi asta vii mai avem treaba si pe acasa. Imi plac si expresiile originale, pisica cu conserve legate de coada, spre exemplu. Si imi place si cu ai facut tranzitia spre cadrul din cimitir, dar, din nou, ai fi putut fi mult mai explicita pentru ca cimitirele sunt extrem de complexe: morminte datand din perioade diferite, poze, stiluri arhitecturale. Per total, as vrea sa citesc continuarea.
Acum, sigur, tu o sa dai funda celui care te-a laudat si care n-a avut niciun cuvant de critica. Dar eu zic ca ar trebui sa fii mai interesata de comentarii care, pe langa laude, incearca si sa-ti atraga atentia asupra punctelor mai slabe. Interesul tau este sa corectezi, daca este necesar, sau sa aduci unele imbunatatiri.
RoxanaCaplan întreabă:
CyberDune28 întreabă: