Nu este sanatos sa citesti prea mult. E suficient cat citesti. Si citeste carti bune care te vor ajuta la formarea unui caracter atat pentru viata aceasta, cat si pentru cea vesnica: http://www.adventist.ro/index/materiale-de-studiu/e-books.html
E bine daca citesti, chiar si o ora. Insa nu e bine sa citesti asa, programat... trebuie sa citesti de placere, o ora sau patru ore, daca te prinde o carte, sau deloc, cateva zile, daca tocmai ai terminat una si vrei sa se sedimenteze tot ce ai citit in ea.
Ideea ca citesti de la ora x pana la ora y mi se pare ciudata, e ca si cum ai face-o din obligatie, cu ochii pe ceas ca sa treaca odata timpul. Mai normal ar fi sa citesti, sa zicem, un capitol sau doua.
Pana acum vreo luna nici eu nu puteam sa stau mai mult de o ora sau doua sa citesc, dar am descoperit un anumit stil care imi place si de atunci citesc si cate 14 ore pe zi (stiu ca nu e sanatos). Asta iti recomand si tie:gasesteti un gen preferat, un autor preferat sau un anumit tip de poveste (sunt destul de multe care pleaca de la aceeasi idee)si te asigur ca o sa intrebi pe TPU "cum ma opresc din citit?". Succes :*
LisaJulie întreabă: