Num3re de rachel ward, mi-a plcăut extrem de mult. Încearcă, poate o să-ţi placă! Btw, are puţin romantism, dar este destul de dramatică ca structură.
Crima si pedeapsa e beton, in carte este vorba de un tip care vrea sa ajunga ca Napoleon, sa faca lucruri marete, si ce se gandeste omu' sa omoare o baba idiotu' o omoara, si nici macar nu o fura, dar de aici incolo devine suspansul, nu-ti mai zic. Daca ai curiozitatea o sa afli si singura. Apoi mai e Fratii Karamazov care e un pic mai plictisitoare la inceput, dar undeva pe la jumatate incepe explozia, de acolo nu mai poti s-o lasi din mana, e scrisa de acelasi autor, e in stil politist, e facuta in asa fel incat iti bati capul, sa stii cum se termina. Alta as putea spune e 1984 - de George Orwel, a fost interzisa la vremea ei. Este vorba despre manipularea prin tv, e o combinatie infricosatoare intre sf si realitate, unele din lucruri se intampla in zilele noastre, parca e cam profetica cartea, stiu cacofonie dar nu stiiam cum sa explic ultima replica e geniala, o sa te fac sa-l iubesti pe fratele cel mare creepy ai sa intelegi daca o citesti
Romanele cu Sherlock Holmes de Arthur Connan Doyle, Romanele de Agatha Crisiti sau romanele cu Winnetou daca iti plac peripetiile in Vestul Salbatic
Rock on gals, acelea sunt carti politiste, mie mi-ar placea altceva, m.am plictisit de cele politiste
Numepublicuserneim întreabă: