Este destul de buna, cu toate ca te-ai inspirat, ceea ce nu este chiar gresit, din cartile "juranelele vampirilor".
ca mod de expunere este ok, dar bazeaza-te si pe descriere cat de cat, si foarte mult pe ceea ce vrei tu sa transmiti, pe sentimente si pareri subiective la orice ai spune.parerea ta, ca si personaj, conteaza foarte mult in naratiune.astfel vei trezi un limbaj plastic mai deosebit, si o originalitate aparte.
ce sa-ti mai spun....eu ma pricep mai bine sa compun in limba romana, dar incurajez mult compozitiile bune, de orice fel ar fi.
(apropo: ce clasa esti?)
A 6-a
Ne luam deci de mana
Ce tareeeee! Si tie iti place sa compui?
Da.cu mult antrenament
Bine. Si mie imi place sa scriu, dar o fac in romana...imi e mul mai usor si iese mai bine.zic! Pe colo pe colo mai sunt mici greselute, dar continua, nu te descuraja! Succes!
In primul rand mai bine incearca sa scrii in romana. Mai ai de invatat engleza..nu stapanesti bine timpurile verbale iar unele propozitii nu au ce cauta acolo (de exemplu "That was nice"). E de laudat faptul ca iti place s aiti petreci timpul scriind, e o activitate placuta care iti aduce multe beneficii (nu ma refer la beneficii materiale in prim plan )
Totusi sfatul meu e sa te axezi pe altceva, sa iti ascunzi imaginatia, sa o lasi sa "curga" dar sa lasi subiectul "vampiri". Hai sa fim seriosi un pic au aparut sute, mii de astfel de "opere literare" cu acelasi subiect si detalii diferite. Cand oare va expira si febra aceasta a..vampirilor? Unele sunt mai mult decat absurde. Exista "vampiri" la tot pasul. Mai mult decat suficient.
Eu nu vreau sa te descurajez.tu faci ce vrei, eu doar ti-am dat un sfat
Dupa cum a zis si cineva mai sus mai lucreaza la timpurile verbelor. Te pricepi cat de cat, daca exersezi te vei perfectiona din ce in ce mai mult! Iti urez o zi cat mai frumoasa! Mult succes!
Ma bucur ca mai gasesc din cand in cand persoane care au o afinitate pentru scris.
Am avut o perioada in care activam pe un forum rp si scriam destul de mult si sincer imi e dor. Acum ca forumul s-a inchis si eu nu mai am cu cine sa scriu simt un gol pe care nu pot sa-l umplu.
Revenind la subiect. Incearca sa scrii in romana. Dar daca tu te simti mai bine daca o faci in engleza...nu e absolut nicio problema
Sa nu renunti la scris!
E bine. Imi place mult.; d
Sfat : Eu zic ca ar trebui sa incerci sa scrii in romana, pentru ca nu chiar toata lumea intelege engleza. Astfel o sa primesti mai multe pareri, dar cum am zis, imi place.
Tine-o tot asa! :**