| L0st24indreams a întrebat:

Mie imi place sa scriu povesti, iar de curand am inceput sa scriu o povestioara despre un hibrid ( vampir + varcolac)... Este in engleza, si va rog sa-mi spuneti parerile voastre. Please ♥. Funda pentru cine e sincer ☺
The sun rose and my eyes were open. I was unhappy… -My old friends want to know everything about „the new me". But I must hide this. My curse is not for them. I am afraid… What happens if they see that I’m a monster? I know it’s a bad idea to move back here. But Nate told me to go in Lost Church. I hate my life.-
If you (the people who read this) want to know something about me, just read further: I’m Sierra Summers, a vampire and a werewolf. I grew up as a werewolf in Lost Church, a „normal" town. I had a lot of friends. They were werewolves, like me. Together we hunted vampires, the creatures that we hate. One day I moved to Japan. There I was turned into a vampire. I haven’t had control. I killed over one hundred people. A nice man named Nate found me. He was a hybrid too. He took care of me and he helped me. That was nice. Someday, some hunters found us. They tried to kill us, and Nate told me to run here, in this stupid town. I trust him, so I did what he said. And here I am, back in the town that I hate. Back in a forest of memories. Back in my real CURSE.

Răspuns Câştigător
| Aberdeen a răspuns:

Este destul de buna, cu toate ca te-ai inspirat, ceea ce nu este chiar gresit, din cartile "juranelele vampirilor".
ca mod de expunere este ok, dar bazeaza-te si pe descriere cat de cat, si foarte mult pe ceea ce vrei tu sa transmiti, pe sentimente si pareri subiective la orice ai spune.parerea ta, ca si personaj, conteaza foarte mult in naratiune.astfel vei trezi un limbaj plastic mai deosebit, si o originalitate aparte.
ce sa-ti mai spun....eu ma pricep mai bine sa compun in limba romana, dar incurajez mult compozitiile bune, de orice fel ar fi. big grin

(apropo: ce clasa esti?)

18 răspunsuri:
| Nastia a răspuns:

Mai lucreaza la timpurile verbelor.in rest e bine.

| PyKaciu a răspuns:

E destul de okhappy

| BluLăvzIu a răspuns:

E bine. Imi place mult.; d

Sfat : Eu zic ca ar trebui sa incerci sa scrii in romana, pentru ca nu chiar toata lumea intelege engleza. Astfel o sa primesti mai multe pareri, dar cum am zis, imi place.

Tine-o tot asa! :**

| inconscient a răspuns:

Bine. Si mie imi place sa scriu, dar o fac in romana...imi e mul mai usor si iese mai bine.zic! Pe colo pe colo mai sunt mici greselute, dar continua, nu te descuraja!winking Succes!

Răspuns utilizator avertizat
| AndradaRoxana9 a răspuns:

Dupa cum a zis si cineva mai sus mai lucreaza la timpurile verbelor. Te pricepi cat de cat, daca exersezi te vei perfectiona din ce in ce mai mult! Iti urez o zi cat mai frumoasa! Mult succes!

| deadwillow a răspuns:

Ma bucur ca mai gasesc din cand in cand persoane care au o afinitate pentru scris.
Am avut o perioada in care activam pe un forum rp si scriam destul de mult si sincer imi e dor. Acum ca forumul s-a inchis si eu nu mai am cu cine sa scriu simt un gol pe care nu pot sa-l umplu.
Revenind la subiect. Incearca sa scrii in romana. Dar daca tu te simti mai bine daca o faci in engleza...nu e absolut nicio problema big grin
Sa nu renunti la scris!

| RedheadOnTheRun a răspuns:

In primul rand mai bine incearca sa scrii in romana. Mai ai de invatat engleza..nu stapanesti bine timpurile verbale iar unele propozitii nu au ce cauta acolo (de exemplu "That was nice"). E de laudat faptul ca iti place s aiti petreci timpul scriind, e o activitate placuta care iti aduce multe beneficii (nu ma refer la beneficii materiale in prim plan )
Totusi sfatul meu e sa te axezi pe altceva, sa iti ascunzi imaginatia, sa o lasi sa "curga" dar sa lasi subiectul "vampiri". Hai sa fim seriosi un pic au aparut sute, mii de astfel de "opere literare" cu acelasi subiect si detalii diferite. Cand oare va expira si febra aceasta a..vampirilor? Unele sunt mai mult decat absurde. Exista "vampiri" la tot pasul. Mai mult decat suficient.
Eu nu vreau sa te descurajez.tu faci ce vrei, eu doar ti-am dat un sfat happy

| L0st24indreams explică (pentru Aberdeen):

A 6-a

| Aberdeen a răspuns (pentru L0st24indreams):

Ne luam deci de mana

| L0st24indreams explică (pentru Arontyahuucom):

Multumesc mult pentru idee!

| L0st24indreams explică (pentru deadwillow):

Merci pentru ajutor!

| Aberdeen a răspuns (pentru Aberdeen):

Si eu sunt a sasea happy

| L0st24indreams explică (pentru Aberdeen):

Ce tareeeee! Si tie iti place sa compui?

| Aberdeen a răspuns (pentru L0st24indreams):

Dawinking.cu mult antrenament