Daca tot ce este scris acolo, este scris de tine, nu pot decat sa iti spun decat bravo.Cu mici corecturi poti ajunge undeva. Uita-te la toate raspunsurile si ia-le ca pe critici constructive, caci vei avea de invatat.
Din primele randuri m-ai facut sa cred ca citesc o carte adevarata. Ai talent . Felicitari!
Sincer, nu mi-ai captat atentia. Ar trebui sa-ti adaptezi textul la secolul XXI, deoarece de texte cu tenta arhaica sunt satula. Asa ceva are Romania, nu ai venit cu nimic nou, limbajul nu este cotidian, iar atunci cand scrii un text acel lucru trebuie sa te reprezinte.
Nu vreau sa te demoralizez, ci din contra, daca iti place continua.
Sincer, din câte văd eu textul a fost conceput pentru a te provoca la gândire, nu de a-ţi oferi totul în faţă cum se practică mai nou în scrierile contemporane prin care se încurajează marea majoritate a prostimii.
Un scriitor poate aduce o noutate sau nu, iar eu în acel text văd cel puţin trei influenţe filosofice, deci cel mai probabil cel care a scris-o nu e adeptul cărţilor de duzină, nici al limbajului neologic şi nici al exprimării simpliste. Probabil tinde spre alt gen de cărţi şi din moment ce un text conţine idei nu lucruri, eu spun că-l reprezintă. (Aici ai trecut de la text la persoană, fără a fi în cunoştinţă de cauză cu caracterul acesteia ceea ce o absurditate).
Nu vreau să te atac, fiecare are dreptul la o părere.
Eu nu atacam, ci imi exprimam parerea sincera. Pentru cultura ta generala poti sa scrii ceva complex folosind cuvinte "pompoase" si neologice. Eu nu atacam persoana, ci ma refeream la text. Nu atac oamenii, pentru ca nu mi se pare corect, doar ca eu nu sunt adepta acestui gen de text.
Foarte tare, bine scris, ideea de asemenea! Vorba aceea: " Fighting for peace is like f**king for virginity".
Imi e cam greu sa cred ca tu ai scris asta. Cati ani ziceai ca ai? Mie personal imi place. Succes in continuare!