Daca asta iti place sa faci, atunci continua sa scrii. Dar nu iti face asteptari prea mari. Publicarea unei carti e o chestie complicata, chiar si pentru autorii experimentati care au scris carti bunicele. Sfatul meu este sa incerci prima data sa citesti cartile altora, in felul asta vei intelege mai bine cum trebuie sa structurezi personajele, actiune, etc. Ai spus sa nu luam in seamana gramatica. Cum suna: un scriitor care nu scrie corect. Suna cel putin absurd. Fragmentele pe care le-ai postat aici nu sunt stupide, dar nu sunt nici bune. E prea banal, iar exprimarea nu e buna. Nu trebuie sa folosesti cuvinte pompoase, dar cred ca trebuie sa lucrezi la felul in care exprimi ideile (tocmai de asta iti sugersam sa citesti mai multe carti). Trebuie sa gasesti ceva care sa fie interesant. O idee interesanta, cuvinte si formulari interesante.
Ne zici sa nu luam in seama greselile gramaticale?! Tocmai astea sunt importante si stau si ma intreb ce experienta de viata ai ca sa scrii o carte? Fragmentul redat nu este semnificativ dar prea multele greseli gramaticale ma fac sa cred ca nici cartea nu este deosebita.
Nu înțeleg de ce ne pui în gardă să nu ținem cont de greșelile de ortografie.
Este primordial în scrierea unui material, de orice fel ar fi el.
Eu zic să te oprești.
Ai milă de noi cititorii.
Felul tău de a scrie în limba română este... groaznic. Unde ai învățat să scrii?
Desh întreabă: