Bună!
Dacă nu îl citeam probabil îţi spuneam că nu merită să-l citeşti.
Tocmai am terminat clasa a-XI-a şi l-am studiat în acest an.
Când am aflat că trebuie să-l citesc şi am văzut câte pagini are mă gândeam în sinea mea: "nici vorbă".
Totuşi, am fost forţată de împrejurări deoarece profesoara a spus că ne va da un test cu întrebări cheie din roman aşa că nu am avut de ales şi l-am citit.
Pot spune că este un roman uşor de înţeles deoarece este modern, fără arhaisme şi are o acţiune destul de frumoasă şi interesantă.
Gândeşte-te că acesta este unul dintre romanele care sunt în tematica pentru Bacalaureat.
Aşadar, da, merită să-l citeşti.
Pa-pa.
Da, merita.
Pentru ca e scris bine, pentru cultura generala, si nu in ultimul rand, pentru ca descrie o poveste de dragoste "adevarata".
Nu merita pentru ca nu iti place sa citesti, mai ales autori romani, si mai ales pentru ca nu ai nimic in comun cu literatura.
Eu iti recomand sa il citesti, pentru mine, Camil Petrescu este autorul meu roman preferat, pentru simplu' fapt ca a creat un personaj in aceasta opera cu care sunt compatibil din multe puncte de vedere si mentalitatea lui (S.G) se aseamana foarte mult cu a mea.
Tipule am vrut sa spun: eu nu am nimic in comun cu literatura? Eu nu sunt genul care se uita la filme, citesc cartea, apoi filmul...
RoxanaCaplan întreabă:
CyberDune28 întreabă: