| Wøodenpints a întrebat:

O carte Scrience-fiction sau una Fantasy? De ce?

11 răspunsuri:
| Myyy3 a răspuns:

Fantasy. Aia SF are multe detalii cu porcarii! in cea Fantasy mai poti crede cate ceva si e mai captivanta!

| Q69 a răspuns:

In general lumea fuge de SF
de multe ori sunt greoaie si multi termeni tehnici, descriere multe
lipsa dialogului...

| IF45e a răspuns:

Fantasy.Cartile SF sunt greoaie cu un subiect adeasea plictisitor despre nu stiu ce lumi etc pe cand fantasy te ajuta sa iti creezi o lume in care traiesc cele mai interesante creaturi.

| MaskOfSanity a răspuns:

Nu mă interesează genul cărţii. Dacă pare interesantă din punct de vedere al acţiunii, e bună de citit.

| dip2dip a răspuns:

Fantasy...Este o lume imaginara foarte captivanta in care astepti cu nerabdare sa vezi de se va intampla ca urmatorul rand...Insa cartile Science -Fiction sunt total lipsite de drama, de iubire, de frumusetea si invatarea unor cuvinte noi..Pana la urma de asta citim carti, unu pentru a-ti umple timpul, iar in al doilea rand pentru a-ti dezvolta vocabularul!

| BeyondTheDarkSun a răspuns:

Fantasy.Imi place George R.R. Martin, in special seria "A song of fire and ice".Sau Lord of the rings trilogy, de Tolkien.
In general citesc carti filosofice, dar apreciez si genul fantasy.

| BeyondTheDarkSun a răspuns (pentru BeyondTheDarkSun):

Pardon,"A song of ice and fire" voiam sa spun.
In fine.

| frzq1 a răspuns:

Cand mergeai la psihoterapie in grup ti se dadeau sf-uri ca medicament. fantasy ca e mai periculos

| BrokenArrow a răspuns (pentru Myyy3):

1. Mda... magia, metamorfozarea din om in animal şi nemurirea sunt mult mai uşor de inghiţit decât o maşină a timpului sau mai ştiu eu ce.
2. Doar pentru că ţie nu-ţi place SF-ul nu inseamnă că are "multe detalii cu porcarii".
3. Cărţile Fantasy sunt mai captivante decât cele SF? I don't think so. (Mă rog, depinde şi ce carte citeşti)

| MEIALI a răspuns:

Fantasy este mai buna.

| Delicacy a răspuns:

Nu-mi place science-fiction şi nici fantasy.Prefer ceva ce e mai aproape de realitate.

Întrebări similare